Ezeknek a csillagjegyeknek rendkívüli lehetőségeik lesznek április 19-én

Kos

Itt van; a pillanat, amire vártál, és az életed lehetősége. Persze, ez ijesztő. De azért ijesztő, mert tudod, hogy mennyi lehetőség van benne. Tisztában vagy a döntésed és a választásod súlyával.

Két élet, két lehetőség, sőt, önmagad két változata van előtted. Továbbra is járhatod ugyanazt az utat, mégis tudod, hogy máris távolodsz, ahogy magad mögött hagyod azt, ami már nem illik hozzád. Vagy választhatod az újat, ami feltárul előtted. Az út, amely az ismeretlen, kihívásokkal teli útnak tűnik. De még nem látod az összes áldást, ami ott vár rád.

Nem láthatod a félelmeken keresztül, hogy mennyi fény vagy tér vár rád. Ehelyett két választási lehetőséget látsz. Mégis, amit felfedezel, hogy valójában van egy harmadik. Ez a lehetőség az, amely azután tárul fel, hogy azok a félelmek elmaradnak. Szembe néztél azokkal a részeiddel, amelyek azt hitték, hogy kevesebbet érdemelsz.

Az utad megváltozik, amikor egy ismeretlen útvonalat választasz, és azt mondod, hogy hajlandó vagy mindent kockáztatni, nem tudva, mi fog történni, vagy mivel fogsz szembenézni. Mert bár most talán a fejed és a szíved között választasz, a lelked arra a pillanatra vár, hogy tudd, bízol benne, és hogy készen állsz mindarra, ami jönni fog.

Ma, amikor az újholdas napfogyatkozás elkezd megnyílni, beavatva téged a csoda és a bizalom terébe, meg fogod érteni, hogy oka van annak, hogy minden úgy történt, ahogyan történt. Meglátjátok majd, miért kellett ide, ebbe a pillanatba eljutnotok, hogy végre lássátok.

Rák

Csendesítsd el az elmédet, hogy a szíved beszélni tudjon. Semmi baj nincs azzal, ahogyan érzel, vagy az érzelmeid mértékével. Semmi baj nincs azzal, ha többet akarsz magadnak vagy akár az életednek. Semmi baj nincs azzal, ha engedélyt adsz magadnak arra, hogy az élet minden feltáratlan helyén keresd a beteljesülést. Koncentrálj arra, ami úgy érzed, hogy elmegy. Koncentrálj arra, ami kihívást jelent vagy nehéznek érzed, hogy lépést tarthass ott is. Ez az a bomlás, ami értékes helyet foglal el az életedben.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Semminek sem szabad úgy érződnie, hogy életben tartásra van szüksége ahhoz, hogy gyarapodjon vagy egyáltalán létezzen. Semmi sem követelheti meg, hogy feladd az álmaidat vagy a vágyaidat, hogy valóra váljanak, és semmi sem jelenthet számodra mást, mint hogy közben elhagyod magad.

Támaszkodj az igazságodra; az a pici hang azt súgja, hogy bármit át tudsz vészelni. Ez a hang azt súgja, hogy ezúttal nem fogod feladni az álmaidat másért, bármennyire is szereted őt, és hagyod, hogy a többre törekvés hívjon.

Ahogy az újholdas napfogyatkozás a Kosban kezd tetőzni, megkapod a jeleket, amelyekre vártál. Látni fogod a végeket, amelyek már búcsút intettek neked, és az új kezdetek várnak rád. Most jött el a pillanat, amire vártál.

Ez az a csillag az égen, amire már hónapok óta vágytál, mert megállíthatatlanná válsz, ha az intuíciódat összekapcsolod a megnyilvánulás iránti szenvedélyeddel. Lágysággal, sebezhetőséggel és azzal a hajlandósággal tudsz küzdeni, hogy minden pillanatot tanulási lehetőségként fogadj el. Az igazságot soha nem erőltetni kell, hanem elkötelezni magad mellette. Vedd ezt úgy, mint hajlandóságot a fejlődésre, az önmagad választására, és bízz abban, hogy bárhogy is nézzenek ki a dolgok, a túloldalon egy teljesen más élet vár rád.

Mérleg

Megérdemled, hogy teljesen átöleld életednek ezt az új fejezetét. Ne hagyd, hogy a múltból származó fájdalom, veszteség vagy akár szívfájdalom elzárjon, hogy lemaradjon arról, ami éppen előtted történik. Egy olyan térben dolgozol, ahol megengeded magadnak, hogy bízz az előtted álló lépéseidben, miközben begyógyítod a sebeidet. Egyik pillanat sem volt könnyű, de értékesek voltak, mert megtanítod általauk magadnak, hogy mi mindent érdemelsz. Bízhatsz abban, hogy többet érdemelsz, mint amit valaha is kaptál.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

A legjobb kihívás, amit egy kapcsolatban átélhetsz, az a lecke megtanulása a szerelmen keresztül. Ez nem az a fajta szerelem, amit eddig tapasztaltál. Nem a hiány, a káosz vagy akár a trauma áll a középpontjában, hanem kizárólag a szeretet. Ez az a fajta lecke, amely segít megtanulni a befogadást.

Ez a lecke segíteni fog látni, hogy sosem volt nehéz szeretni téged; sosem kellett volna harcolnod azért, amit megérdemelsz. Csak tanultál, a legjobbat tetted abból, amid volt, de most már elhatároztad, hogy jobban fogod csinálni.

Miközben próbáltál előrehaladni, és felépíteni azt a kapcsolatot, sőt, azt az életet, amire mindig is vágytál, voltak kihívásokkal teli pillanatok. De ezek nem a kapcsolatotokból eredtek. Ehelyett abból a meggyőződésből, hogy még mindig gyógyulóban vagy a szerelemmel és önmagaddal kapcsolatban. Ezek a sebek mások hangjai. Azok a szavak, amelyek arról szólnak, hogy túl sokat kérsz, vagy azt hiszed, mindig neked van igazad.

Azok a szavak hangzanak el, hogy soha senki nem lesz képes úgy szeretni téged, ahogyan szükséged van rá, vagy ami még rosszabb – soha senki nem fog maradni. Ezeket a szavakat azok tanították neked, akik nem tudták, hogyan kell szeretni, és te alkalmazkodtál hozzájuk, hogy biztonságban tudd magad. De ahogy a Kos újholdas napfogyatkozása beszűrődik, látni fogod, hogy már nincs szükséged rájuk. Már nincs szükséged a sebeidre, hogy biztonságban tartsanak, hanem most már bízhatsz a szeretetben, hogy ezt megtedd.

X