Halak

Békés, nyugodt és unalmas nap vár rád, kedves Halak. Valószínűleg azt akartad, hogy ez a nap pont ilyen legyen. Elvégre a hétvége után csak egy jobb dolog van a rohanó hét kezdetére, mint egy nyugodt hétfő, amikor nincsenek kötelezettségeid, és csak úgy átvészelheted a napot, mintha senkinek sem lenne semmi dolga. A Z generációnak van egy új trendje.

A Hold-Uránusszal trigon a fő asztrológiai mozgatórugók a mai napon. Kreativitásodnak jót tesz, ha a megszokottól eltérő tevékenységeket végzel. Mi lenne, ha kreatív ösztönzéseket használnál, és szabadjára engednéd az elmédet? Pörgetős játékot is játszhatsz, hogy felfrissítsd az elmédet. Ne lepődj meg, ha az intuíciód veszi át a színpadot az ilyen tevékenységek során, és komoly üzeneteket dob le.

Néhányatoknak ma fokozott lesz az intim vágya. Ez nyugtalanná tehet titeket, hacsak nincsenek otthon szórakoztató játékok vagy egy társ, akivel élvezhetitek a fűszereket. Ne álljatok ellen ennek az energiának. Csatornázzátok le, és vegyetek részt benne pozitívan. Testetek egészsége függ tőle.

Ikrek

Kedves Ikrek, a mai nap kiválóan alkalmas arra, hogy rendbe hozd a pénzügyeidet és az étkezési szokásaidat. Bár nem ebben a sorrendben. Néhányatoknak tényleg több gyümölcsöt és zöldséget kellene beiktatnia az étrendjébe, különösen, ha pörgős karriert futsz be, és állandóan a világ körül (vagy akár a hazádon belül) repkedsz. A jó ételek megosztása a családdal és a barátokkal szintén itt van feltüntetve.

A Hold az Uránuszban áll ma a sarkadban. Ma a barátaid és a jóakaróid a segítségedre lehetnek, ha valakivel nézeteltérésed támad. Ügyelj arra, hogy pénz ne kerüljön bele ebbe a helyzetbe, különben súlyos veszteségeket szenvedhetsz el. Ez a bolygóállás kedvező a neked ebben az időszakban. Ha tehát konfliktusok adódnak egy szeretővel vagy egy másik jelentős partnerrel, tarts egy kis szünetet, hogy megnyugodjanak az idegeid. Jobb lesz egy másik napon harcolni a konfliktus jobb megoldása érdekében.

A zöld és a sárga színek ma szerencsét hoznak neked. Ugyanígy a krizokolla kristály és a muskátli virág is. Ha a kapcsolatod a másik feleddel rendben van, és nincsenek konfliktusok, akkor ma kényeztesd valami különleges dologgal, hogy kimutasd szereteted és megbecsülésedet.

Vízöntő

Kedves Vízöntő, ha a szíved azt súgja, hogy jobbra menj, a világ többi része pedig azt mondja, hogy balra, akkor menj jobbra. Mindenki a maga módján. Monarchiák és demokráciák is léteztek már ezen a világon, és mindegyikük úgy gondolta, hogy ez a legjobb dolog, ami valaha is történt az emberiséggel. Különösen igaz ez, ha a szíved olyasvalaki felé húz, akinek a jelenlétét ébresztőnek érzed, még akkor is, ha nem a megszokott típusod.

Ahogy az átvonuló Hold hatása fokozódik, úgy növekszik a személyes erőd és a megnyilvánulási képességeid is. A legtöbben már érzik a változást a levegőben és a szikrát az ujjbegyeiben. Használjátok ki ezt a növekvő energiát, hogy azokra a dolgokra összpontosítsatok, amelyek valóban számítanak nektek, és azokra a kapcsolatokra, amelyek a legtöbb örömet okozzák nektek. A testvéreiddel való foglalkozás és a velük való kapcsolatod megerősítése ma itt jelezve van. Csak próbáljatok meg nem életkor alapján hierarchiát erőltetni. Nem szeretjük, ha a szüleink ezt teszik velünk, ha már teljesen felnőttek vagyunk, és a testvéreink sem fogják.

X