Nyilas

A megfelelő öngondoskodás azt is jelenti, hogy őszinte vagy magaddal, hogy mire van igazán szükséged. Ez nem csak az alvást vagy az egészségesebb ételeket jelenti, hanem azokat a tereket és embereket is, akiket beengedsz az életedbe. A nagyobb öröm felé haladsz, és keresed, hogy mit kell elengedned ahhoz, hogy ezt elérd, de ennek nagy része igaz.

Arra vágysz, hogy szabad legyél, hogy felfedezhesd az életet, és átölelhesd az összes csodálatos, váratlan pillanatot, amit kínál; arra is szükséged van, hogy biztonságban érezd magad az életedben és a kapcsolataidban. Ne próbáld azt gondolni, hogy az egyik kizárja a másikat, vagy hogy választanod kell aközött, hogy önmagad legyél, vagy hogy olyan életet élj, amilyenről ma álmodsz. Éppen most kapsz egy kis ízelítőt abból, hogy mit jelent önmagad minden részét elfogadni, és ezzel együtt azt a képességet, hogy felismerd az alapvető igazságaidat.

Ezek közül néhány idegen lehet számodra, még akkor is, ha azt hitted, hogy már elmerültél a lelked mélyén. De az igazságod elismerése és abból való élés az, ahogyan törődsz magaddal és igazán szereted magad. Ha hazugságban élsz, csak mert az könnyebbnek tűnik, az azt jelenti, hogy nem vagy összhangban a lelkeddel. Ez azt jelenti, hogy valahogy azt hiszed, hogy egyedül nem vagy elég, vagy hogy még mindig mások formájába kell illeszkedned ahhoz, hogy megkapd a szeretetet, amire mindig is vágytál. De ahhoz, hogy ezen keresztül tudj lépni, teret is kell venned az élettől. Hogy megismerd önmagad, távol a zajtól, hiszen csak így ismerheted meg a saját igazságodat.

Ikrek

Nem győzheted meg magad arról, hogy valami helyes, ha egyszerűen nem az. Még ha valami helyes is, az nem jelenti azt, hogy az is. A mai nap folyamán fontos, hogy felismerd, hol beszélted bele magad valamibe, szemben azokkal az érzésekkel, amikor az univerzum hívott vagy húzott téged. Legyen szó szerelemről, karrierről vagy az isteni utadról, sokkal többet számít, ha hallgatsz arra a benned rejlő tudásra, hogy valami neked van szánva, mintha csak azokat a dolgokat követnéd, amikre próbálod magadat rábeszélni. Ez különösen nagy kihívás lehet, amikor a szerelemről van szó, mert lehet, hogy azt akarod, hogy egy kapcsolat teljes legyen, és az a kapcsolat neked van szánva, de ez nem változtatja meg az eredendő igazságodat.

Ennek nagy része azonban abban rejlik, hogy mennyire bízol magadban. Annyi lehetőség és szürke terület van számodra, de bármennyire is látod minden oldalát, meg kell tudnod különböztetni, mi az igazságod, és mi csupán egy lehetőség. Önmagaddal törődni azt jelenti, hogy kifejezetten bízol magadban. Azt jelenti, hogy tiszteled az igényeidet, és nem teszel engedményeket másoknak, ha azok elmaradnak. Önmagaddal törődni azt jelenti, hogy először magadnak adsz meg mindent, amire szükséged van, így te állítod fel ezt a mércét a kapcsolatokban és az életben.

Most, hogy a nagyobb terjeszkedés lehetőségei kezdenek beáramlani, kalandokkal, utazással, szenvedéllyel és akár egy új céllal csábítva, meg kell győződnöd arról, hogy nem hagysz ki valami igazán nagyszerűt, ami neked szól, csak azért, mert még mindig próbálsz ragaszkodni ahhoz, ami csak elég jó.

Vízöntő

Minél inkább a legautentikusabb önmagadnak érzed magad, annál jobban tudod élvezni az életet. Néha úgy érezheted, hogy az élet csak váratlan leckék sorozata; amikor azonban eszedbe jut, mi a legfontosabb, új energiát lehelhetsz a legjobban bejáratott sarkokba. Az elmúlt években sok mindenen mentél keresztül, ami a gyógyulást, annak felismerését illeti, hogy mi tartott vissza, és még azokat a lépéseket is megtetted, amelyekkel egy vadonatúj utat alakíthattál ki.

Ne ragadj le annyira a leckék elsajátításánál, hogy ne engedd meg magadnak, hogy élvezd mindannak a jutalmát, amit elértél. Ma fontos felismerni, hogy az öngondoskodás azzal kezdődik, hogy hagyod magad boldognak lenni, nem akkor, amikor a dolgok tökéletesek, nem akkor, amikor az időzítés megfelelő, hanem itt, ebben a pillanatban. Amikor hátrébb tudsz lépni attól, amit még el szeretnél érni, és látod, hogy annyi mindenért hálás lehetsz, akkor megengeded magadnak, hogy kapj.

A befogadás azt jelenti, hogy nyitott vagy és elfogadod mindazt a jót, amit az univerzum tartogat számodra. Ez azt jelenti, hogy nem kizárólag arra koncentrálsz, ami nem jó, hanem mindarra, ami jó. Az igazság általában nem olyasmi, amivel küzdesz, mivel tudod, hogy ez a teremtés katalizátora, de annak az igazságnak a meglátása, hogy milyen messzire jutottál, talán nem olyasmi, amit mindig elismersz magadnak. Bár lehet, hogy egy egész utazás áll előtted, amiről álmodozol, a lelassulás és az, hogy hagyod magad élvezni pontosan azt, ahol vagy, a végén pontosan az lehet, amire szükséged van.

X