Nyilas

A megfelelő öngondoskodás azt is jelenti, hogy őszinte vagy magaddal, hogy mire van igazán szükséged. Ez nem csak az alvást vagy az egészségesebb ételeket jelenti, hanem azokat a tereket és embereket is, akiket beengedsz az életedbe. A nagyobb öröm felé haladsz, és keresed, hogy mit kell elengedned ahhoz, hogy ezt elérd, de ennek nagy része igaz.

Arra vágysz, hogy szabad legyél, hogy felfedezhesd az életet, és átölelhesd az összes csodálatos, váratlan pillanatot, amit kínál; arra is szükséged van, hogy biztonságban érezd magad az életedben és a kapcsolataidban. Ne próbáld azt gondolni, hogy az egyik kizárja a másikat, vagy hogy választanod kell aközött, hogy önmagad legyél, vagy hogy olyan életet élj, amilyenről ma álmodsz. Éppen most kapsz egy kis ízelítőt abból, hogy mit jelent önmagad minden részét elfogadni, és ezzel együtt azt a képességet, hogy felismerd az alapvető igazságaidat.

Ezt már olvastad?
Szombati Tarot előrejelzés minden csillagjegy számára, 2023. június 10.

Ezek közül néhány idegen lehet számodra, még akkor is, ha azt hitted, hogy már elmerültél a lelked mélyén. De az igazságod elismerése és abból való élés az, ahogyan törődsz magaddal és igazán szereted magad. Ha hazugságban élsz, csak mert az könnyebbnek tűnik, az azt jelenti, hogy nem vagy összhangban a lelkeddel. Ez azt jelenti, hogy valahogy azt hiszed, hogy egyedül nem vagy elég, vagy hogy még mindig mások formájába kell illeszkedned ahhoz, hogy megkapd a szeretetet, amire mindig is vágytál. De ahhoz, hogy ezen keresztül tudj lépni, teret is kell venned az élettől. Hogy megismerd önmagad, távol a zajtól, hiszen csak így ismerheted meg a saját igazságodat.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X