Kos

Lehet, hogy vezető vagy, de akkor is szükséged van azokra, akik valóban támogatnak téged abban, amit csinálsz. Ez nem azt jelenti, hogy bárki lehet a támogató rendszered. Csak az öncéloddal összhangban lévő emberek fognak rezonálni a lelkeddel. Úgy érzed, hogy a téged körülvevők körében átalakulásra van szükség. Ennek része annak felismerése, hogy amikor ilyen drámai módon fejlődsz, mint amilyen vagy, nem tehetsz mást, mint megengeded, hogy a dolgok megváltozzanak az életedben – beleértve a társadalmi köreidet is.

Ez azért fontos, mert azok az emberek, akikkel a legtöbb időt töltöd, és akikkel a legtöbbet beszélgetsz, annak a részévé válnak, aki vagy. Ha olyanok vesznek körül, akik lefelé tartanak, és megakadályozzák, hogy felemelkedj a hitelességedhez, mindig harcolni fogsz ez ellen az energia ellen.

Ezt már olvastad?
Ennek a 3 csillagjegynek nagyszerű napja lesz június 10-én

Nem feltétlenül kell kidobnod a régóta fennálló barátságokat. Azonban azt szolgálná, ha jobban odafigyelnél arra, hogy kiket engedsz be a belső teredbe. Az átmenet során fontos, hogy legyenek olyanok, akik arra bátorítanak, hogy kimondd az igazságodat. Ezek az emberek lesznek azok, akik segíteni fognak abban, hogy többé válj annál, aki vagy, és ne kevesebbé. Lehet, hogy ki kell feszítened magad néhány új csoportba, amelyek segíthetnek támogatni az életedről alkotott új elképzelésedet. Engedd meg magadnak, hogy megváltozz. Engedd meg magadnak, hogy kiemelkedj abból, aki voltál, hogy végre elkezdhess azzá válni, akinek lenned kell.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X