Ikrek

Ikrek jegyűként nem meglepő, hogy a mai nap remek nap a szórakozásra. A tegnapi Hold a csillagjegyedben olyan érzéseket hozott, amelyeket fel kellett dolgoznod és egyensúlyt kellett találnod magadban, de ma minden arról szól, hogy átöleld a belső öröm iránti vágyadat. Az elmúlt hónapokban sok mindenen mentél keresztül, amikor a Mars a csillagjegyedben állt, de most megérdemled a boldogságot, és azt, hogy elfogadd, hogy már nem vagy ott, ahol voltál.

Képesebbnek érzed magad arra, hogy továbblépj, kitakarítsd az energiádból azokat a dolgokat és embereket, amelyek csak lecsapolják az energiádat, és haladj előre azokkal a tervekkel, amelyekről álmodtál.

Ma, amikor a Hold az Ikrek jegyében fényszögben áll a Merkúrral és a Jupiterrel a Kosban, minőségi és könnyed időtöltésre vágysz majd a barátaiddal, mivel ez a tűzjegy uralja a tizenegyedik házadat. A tizenegyedik ház a horoszkópodnak az a része, amely a társasági köreidet és a barátaidat szabályozza. Tehát nemcsak, hogy ez a tökéletes időszak arra, hogy olyan emberekkel találkozz, akik megnevettetnek, hanem pontosan ez az, amire hivatott vagy.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X