Kos

A mai nap jó alkalom arra, hogy magadra hangolódj, és kitaláld, mi az, aminek van értelme az életedben, és mi az, aminek nincs. Soha nem tudod magad teljesen földbe döngölni, ha körülötted káros gyomok nőnek, amelyek megpróbálnak ártani a sikerednek és a stabilitásodnak. A Mars-Jupiter trigon ma hatni fog rád. Ne lepődj meg tehát, ha egy kíváncsi alak úgy dönt, hogy a gyengeségét leplezendő, az ellenségeddel dobja össze a sorsát.

A következő hetek minden tapasztalata erősebbé és jobbá formál téged önmagadból. Ma sincs ez másképp. Néhányan még olyan lehetőséggel is találkozhattok, vagy olyan ötlet juthat eszetekbe, amely segít a következő szintre jutni. Persze ez is sokat kivesz majd belőletek. De az ára megéri a jutalmat, amit learathatsz.

Ez különösen igaz azokra, akik sportolók, vagy akik nagyon sokat fektetnek az edzőtermi munkájukba. A szabadtéri tevékenységek is számítanak, mint például a hegymászás, túrázás és így tovább. Bármi történik ma, az hozzá fog járulni a végeredményhez, még akkor is, ha hat hónap múlva már nem emlékszel a részletekre.

Bak

Bak, ha eddig nem gondoltál arra, hogy kristálygömböt nézz vagy tarotjóslást kérj, a mai nap alkalmas arra, hogy ezt orvosold. A mágikus élményekre éppen szükséged van ahhoz, hogy egy adag kreativitást és inspirációt adj magadnak. Akár az okkult művészetekkel is foglalkozhatsz, ha a helyi spirituális boltban veszel egy csomag tarotkártyát. Csak terítsd ki magad előtt az egész paklit (képpel lefelé), majd húzz ki három kártyát. A képek által keltett benyomás pont az, amire ma szükséged van.

Ne lepődj meg extra-érzékeny intuitív találatokkal a Mars-Jupiter tranzitja miatt. Csak a bolondok utasítják el intuíciójuk suttogását. Több életet mentett már meg, mint a logika valaha is. Végül is, az utólagos szemlélet mindig 20/20, és könnyű visszanézni, miután a víz átfolyt a hídon, és úgy tenni, mintha nem az intuíció mondta volna, hogy tegyél valamit, hanem a logika.

Minél inkább támaszkodsz a rendelkezésedre álló összes képességedre, annál sikeresebb leszel. Miért utasítsunk el bizonyos eszközöket a dobozból, mert egyeseket kényelmetlenül érintenek vagy félnek tőlük? Az érzéseid naplózása ma sok felismerést fog hozni neked. Az érzelmi intelligencia nem csak a Rákoknak való.

Halak

Halak, a mai nap szilárdnak, megbízhatónak és földhözragadtnak fog tűnni számodra. Talán még egy kicsit unalmas is lehet, de ez így van rendjén. Aranyat érsz majd, ha a házimunkádat a csúcson tartod, és befejezed, mielőtt az utolsó pillanatban kicsengetnek. A Jupiter trigont alkot a Marsal. Segítő kezet nyújt neked a Szaturnusz módszeres zavaraival szemben. Hála az égieknek!

A Mars-Jupiter trigonja megáldja a szerelmi életedet is. Lehet, hogy kedd van, de a romantika sosem gondol a hét napjaira, legalábbis, ha úgy kényelmes! Egy meglepetésszerű terhességi bejelentés lehet a nap fénypontja néhányatok számára. Másoknak egy nyugodt csésze tea vagy kávé este a gondolataid társaságában jelentősen felpezsdít. Néhányatoknak jót fog tenni, ha ma ráhangolódtok egy vizualizációs meditációra, különösen, ha valamit manifesztálni próbáltok az életetekben. A napraforgó és a sárga szín is szerencsét hoz majd nektek. Ne viseljetek arany ékszereket.

X