Kos

Egy évvel ezelőtt a növekedés és gyógyulás új szakaszát kezdted el az életedben. Ez idő alatt az élet különböző perspektíváit fedezted fel, és azt, hogy hogyan tudod ezeket egészségesebb és még bőségesebb nézőpontból megközelíteni.

Ez lehetővé tette számodra, hogy megértsd, hogy az önmagaddal való kapcsolatod diktálja a másokkal való kapcsolatodat. De ez egyben a hatalmat is visszaadja a kezedbe.

A belső hatalmad felismerése és elfogadása gyakran olyan lecke, amelyen keresztül kell haladnod az életedben. Bár született vezető vagy, aki magabiztosságot és bátorságot sugároz – mások kritikája miatt, akik nem értenek meg, kételkedni kezdesz ebben a részedben.

Itt a lehetőség, hogy megismerd, ki vagy te valójában. Hogy meghozd azokat a döntéseket, amelyek segítenek abban, hogy nagyobb mértékben igazodj az igazságodhoz, és hogy felismerd, hogy ha mások nem értenek téged, nem a te dolgod, hogy segíts nekik megérteni.

Mérleg

A Kos a te polarizáló jegyed, így a romantikus szektorodnak az uralkodója. A Kos olyan kiegészítő perspektívát kínál, amely segíthet abban, hogy jobban érvényesülj, jobban kiállj az igényeidért, és megértsd, hogy ha csak a külső békét próbálod fenntartani, azzal azt kockáztatod, hogy megzavarod a belső békédet. A Kos segít megtalálni a belső hangodat, és a lehető legjobb módon megváltoztatni az életedet.

Az ebben a tűzjegyben bekövetkező stelliummal, különösen a Vénusz jelenlétével a romantikus életed jelentős frissítést kap. Legyen szó akár egy új szerelemről, akár egy meglévő kapcsolat elmélyítéséről – mindaz, amin most keresztülmész, annak a munkának az eredménye, amit 2021 vége óta végzel.

Soha nem tudtad volna megjósolni, hogy minden ehhez a pillanathoz vezet, de ez egyszerűen azért történt, mert bíztál abban a térben, amelyet a gyógyulásod teremtett. Bár mindig kihívást jelenthet egyszerűen befogadni a békét, elfogadni a jóságot és a szeretetet, ami körülvesz, de pontosan ez az, amit megérdemelsz, ezért próbáld meg ezt tenni.

Nyilas

Az elkötelezettség az, ami felszabadít. A szabadság fontos, de ahhoz, hogy valóban szabad legyél, arra kérnek, hogy összpontosítsd az energiádat, hagyd ki a zavaró tényezőket, és a kétség árnyéka nélkül tudd, mi a legfontosabb számodra.

Amikor meg tudod becsülni az igazságodat, szabadságot is teremtesz. Ha van egy tér, amelyben beszorítva érzed magad, az azt jelenti, hogy a félelmet választod.

Ezen a héten a Kos csillagjegy a horoszkópodnak azon a részén fordul elő, amely az elköteleződést, konkrétan a házasságot szabályozza. Emellett a gyermekekkel, az örömmel, az önkifejezéssel és a kreativitással kapcsolatos témákat is uralja. Itt az ideje, hogy kreatívan kifejezd az igazságodat, hogy elfogadd mindazt a jót, amit az univerzum küld feléd, és ne hagyd, hogy a szabadság hiányától való félelem megakadályozzon abban, hogy elkötelezd magad amellett, amiért szenvedélyesen rajongsz.

Az otthoni és a párkapcsolati szektorodat egyaránt aktiválja a Halak és az Ikrek energiája, ami a kettősség érzését és a választás lehetőségét kínálja neked. Ha tiszteled az igazságodat, teljesen megérted, hogy mi ez a választás, így azt választhatod, ami felszabadít.

X