Halak

Most már fellélegezhetsz; végre visszatértél a Halak éteri vizeire. Otthon vagy, és ez azt jelenti, hogy bármennyire is változnak a dolgok ebben a szzeonban, mégis otthon érzed magad, ami sokat jelent, hiszen az elmúlt évben ez volt számodra a legfontosabb szempont. A Mars, a cselekvés, a szenvedély és az ambíció bolygója tavaly nyár óta az Ikrekben tartózkodik, ami az otthonnal és a családdal kapcsolatos témáknak nagyobb hangsúlyt ad.

Elgondolkodtál azon, hogy egyáltalán mit jelent az otthon, és hogy változtass, kezdj el otthonról dolgozni, vagy akár bővítsd a családodat.

Életednek ez a bázisa, a központi fókuszpontja volt számodra, és ez továbbra is így lesz, mivel a Mars hamarosan kilép ebből a jegyből, egészen biztosan jobb és magabiztosabb leszel abban, amit létrehozol.

Szűz

A Halak a testvérjegyed, amely a romantikus szektort képviseli. Ebben a szezonban több akcióra és fejleményre számíthatsz életednek ezen a területén. A Kosban lévő Stelliummal, amely az intimitás és az átalakulás témáit aktiválja, hihetetlenül szeretetteljes és szenvedélyes időszak elé nézel az életedben.

Használd ezt az energiát arra, hogy elmélyítsd a romantikus kapcsolatodat, vagy ha most nem ott tartasz, akkor használd arra, hogy jobban beleszeress magadba és az életedbe.

A párkapcsolati energia a kapcsolatról és a szenvedélyről szól, így bár ez egy csodálatos időszak az életedben való cselekvésre, ha nem erre összpontosítasz, akkor is a legtöbbet hozhatod ki belőle, ha magadra koncentrálsz. Tavaly a Jupiter be- és kilépett a Halakból, és most, hogy a Szaturnusz belépni készül, itt az ideje, hogy megnézd, mit jelent számodra az a nagy ugrás a hitben.

Nyilas

A Halak energiája az otthonodat és a családi életedet uralja, ezért az ebben a jegyben lévő bolygók aktivitása idején nagyobb változásokat és aktivitást fogsz tapasztalni életednek ezen a területén. Ebben a szezonban még intenzívebb leszel, mivel a Kos csillagjegy aktiválja a házasságod, a gyermekeid és az örömök szektorát. De mindebben gyógyulás is jelen van.

És így arra is lehetőséged nyílik, hogy rájöjj, minél jobban gyógyulsz, annál inkább úgy változnak és fejlődnek a dolgok, ahogyan azt megálmodtad.

A Halak szezon esélyt ad arra, hogy rácsatlakozz a spirituális természetedre, és hagyd, hogy érezd azt az egyetemes igazságot, hogy az elkötelezettség az, ami felszabadít. Bár ellentmondásos, a központosított összpontosítás által lehetővé tett szabadság az, ami segít előrejutni. A mai energia arról szól, hogy megmutassa neked, mi történik, ha végre úgy döntesz, hogy nem a félelem vezet, hanem a szeretet.

X