Rák

A legutolsó dolog, amiről valaha is azt gondoltad, hogy megtörténhet veled, ma, 2023. július 19-én megtörténhet, mégpedig az, hogy a szerelmed elárul téged. Nem csinálsz poligámiát; persze, valakinek csodálatos ötlet, de te nem vagy az a valaki. És ezért, amikor egy szerelmi partnerrel kerülsz kapcsolatba, természetesen feltételezed, hogy ő is ugyanazt a monogámiaprogramot követi, mint te, igaz?

Lehet, hogy még a halálra is felesküdtél a hűség gondolatára, és mégis, a Hold Uránusz négyzete alatt úgy tűnik, a partnered nem veszi olyan komolyan, ha megcsal téged. Így van, „megcsal téged”. Ó, persze, tudod, hogy neked kellene a nagyobb embernek lenned, és egyszerűen beletörődnöd, amikor szemérmetlenül elárulnak téged, de valójában mégsem vagy az a személy. Ami most vagy, az egy elárult, megbántott, cserbenhagyott szerető, aki nem érti, miért alakultak így a dolgok.

Oroszlán

Mi? Engem megcsalnak? Ezek az érzéseid ma, 2023. július 19-én, amikor megbékélsz a valósággal, hogy a megbízható partnered épp most tette meg az elképzelhetetlent: valaki máshoz fordult testi szeretetért és ragaszkodásért. Ennek nem így kellett volna lennie, nem a te szabályaid és előírásaid szerint.

Ó, lehet, hogy még mindig „szeret” téged, és még meg is próbál meggyőzni arról, hogy te vagy „az egyetlen igazi szerelem számára”, de amikor a testi szerelemről van szó, te tényleg nem vagy nyitott a több partner egész gondolatára, sőt, egy kicsit émelyegsz tőle. A Hold Uránusz négyzete alatt nem igazán számít, hogy mit gondolsz. A partnered másik szeretőt akar; te nem akarod, hogy ez megtörténjen, és nagyon is szeretnéd közvetíteni felé az üzenetet, hogy ez nem csak hogy nem menő, de téged lesújt a döntése.

Nyilas

Ó, szegény, naiv Nyilas. Már megint hittél és teljesen bíztál valaki másban, és most itt van ma, 2023. július 19-én, és olyat tesz, amiről sosem gondoltad volna, hogy lehetséges: elárul téged. Nagyon könnyű elárulni valakit a Hold Uránusz négyzete alatt, mivel ez a tranzit az akaratosságot és a lázadást segíti elő. Míg a partnered nem gondolja ezt önmagában lázadásnak, te úgy látod az egészet, mint az összes bizalom megromlását, ami valaha is megvolt bennetek.

Hogy hagyhatnád magad újra bedőlni neki? Az árulás a karmikus sorsod része, és ennek a mintának végtelenül ismétlődnie kell? A szíved megszakad a Hold és az Uránusz négyzete alatt, amikor megtudod, mire készül a romantikus partnered, és mit tervez folytatni… veled vagy nélküled. Ó, az élet, néha olyan kegyetlen vagy.

X