Szűz

Kedves Szűz, mit tettél azért, hogy megteremtsd azt a körülményt, ami által a volt szerelmed magabiztosnak érzi magát, hogy visszahívjon téged az életébe? Nem voltál tisztában a szándékaiddal, vagy valaki olyan mentőövet dobott neki, ami miatt úgy érezte, hogy inkább csak „gondolkodsz rajta”, minthogy teljesen elzárkóztál volna tőle?

A Merkúr-Jupiter fényszögével együtt jár a tetteinkért való felelősségvállalás fogalma, és bár te nem vagy felelős a másik ember tetteiért, van-e valami, amit tettél, ami miatt ez a személy azt gondolta, hogy esetleg visszafogadod őt? Mert nagyon jól tudod, hogy ezt nem fogod megtenni, és mégis úgy tűnik, hogy ezen a napon valahogy tetszik a tudat, hogy még mindig ott van, és epekedik utánad. Kegyetlen nyár, valóban!

Skorpió

Az exed vissza akar kapni, kedves Skorpió. Most mit tegyél? Nem tisztáztad vele, hogy ennek a dolognak vége, és nulla érdeked van egy új „dolog” elkezdésére vele? Vagy … inkább … nyitva hagytad a lehetőséget, tudod, a biztonság kedvéért? Ma észreveheted, hogy a Merkúr fényszöge a Jupiterrel leleplezi a passzív-agresszív viselkedést, és július 1-jén ezt a viselkedést a sajátodként ismerheted fel.

Ma az fog kiderülni, hogy valójában sosem tetted világossá az exednek, hogy nem akarsz tőle semmit; egyszerűen csak kisétáltál az életéből, és a dolgokat lógva és értelmezésre várva hagytad. Nos, bár a „lelépni valakitől” nagyon is egyértelmű cselekedet lehet, úgy tűnik, a volt partnered nem kapta meg az üzenetet. Ma elő fog jönni; tele lesz a kezed, kedves Skorpió.

Bak

Az exed visszatért és vadászik rád, mert sosem mondtad neki, hogy vége. Lehet, hogy úgy tettél, mintha így lenne, de neki szüksége van valamilyen hivatalos nyilatkozatra, és az ötlet, hogy kőbe vésd a befejezést, egy kicsit több, mint amit a passzív-agresszív stílusod megenged. A Merkúr-Jupiter fényszög alatt meglátod, mi történik, ha passzív-agresszívan viselkedsz: senki sem érti a lényeget.

Mivel nem mondtad ki, hogy „nem akarlak visszakapni”, a volt partnered nem látja értelmét annak, hogy ne próbálkozzon. Vissza akarn szerezni téged, és 2023. július 1. megfelelő napnak tűnik a próbálkozásra. Itt van, kedves Bak: az utolsó esélyed. Akarod őt az életedben, vagy nem akarod? Mondd ki a frankót, ne tartsd őt a nyakadon, ha nem akarod őt magad körül tudni.

X