A Hold fogyatkozási időszaka energiájában különbözik a többi ciklustól. Az asztrológusok tanácsai segítenek abban, hogy sikeresen töltsd október végét és sikeresen kezdd 2021 őszének utolsó hónapját.

Október 21-től november 4-ig az éjszakai fényesség fogyatkozik, ez idő alatt a szakértők azt javasolják, hogy kövessük az asztrológusok tanácsait. Az ő tanácsaik segítenek megtervezni ezt az időszakot, hogy ne tegyen olyan dolgokat, amelyek bajhoz vezetnek, és olyan dolgokra összpontosítson, amelyek vonzzák a sikert.

Október 21, 22: Hold a Bikában

Ez az az időszak, amikor a Hold energiája maximálisan egyesül a Bika csillagkép hatásával, és a napok pozitív energiával telnek majd. Ez a dolgok elvégzésének, a pénzügyi jólét vonzásának és a társasági életnek az időszaka. Óvakodjon az érzelmi kitörésektől és a felelősség elhanyagolásától.

Október 23, 24 és 25: Hold az Ikrekben

A fogyatkozó Hold energiája az Ikrekben jótékonyan hat az érzelmi állapotodra, lehűti a hevületedet, és lehetővé teszi, hogy folytasd a tervezett tevékenységeidet. Koncentrálj a szorgalomra és az önuralomra, hogy véletlenül se hibázz a számításokban, ne mondj túl sokat, és ne provokálj ki konfliktushelyzeteket.

Október 26, 27: Hold a Rákban

A fogyatkozó Hold a Rákban a magány és a lelki növekedés ideje. Az asztrológusok azt javasolják, hogy törődj az érzelmi állapotoddal, hozd harmóniába az érzéseidet, és felejtsd el a sérelmeket, amelyek megmérgezik a boldog létedet. A napok alkalmasak arra, hogy erős kapcsolatokat építsünk és barátságokat újjáépítsünk.

Ezt már olvastad?
Ez a 3 csillagjegy szerelmes lesz egy barátjába a március 25-i Ikrekben járó Hold alatt

Október 28, 29 és 30: Hold az Oroszlánban

A Hold az Oroszlánban ellentmondásos időszak, és ez a három nap egy erőpróba lehet. Az asztrológusok azt javasolják, hogy legyünk bölcsek, és ne hagyjuk, hogy az erős érzelmek eluralkodjanak rajtunk. Ebben az időszakban fontos, hogy nyugodt maradj, és ne költs túl sokat, nehogy a végén csődbe menj.

Október 31, november 1: Hold a Szűzben

A Hold a Szűzben a tervezett ügyek ideje. Az asztrológusok azt javasolják, hogy ebben az időszakban csak azt tegye, amiben biztos, és ne végezze el a munkát, ha kétségei vannak afelől, hogy az a tervek szerint fog működni. Mindkét nap alkalmas a folyamatban lévő munkák befejezésére, valamint a nagyobb projektek elindítására.

November 2, 3: Hold a Mérlegben

A Hold tovább fogyatkozik, és ezt az időt a Mérleg csillagképben tölti. A napokat a teremtés energiája tölti ki, amelyet nem szabad megzavarni szomorúsággal, szomorkodással és konfliktusokkal. A magányos munkát ebben az időszakban a legjobb elősegíteni, és az asztrológusok azt javasolják, hogy ne terjessze a terveit, hogy ne provokálja a riválisait.

November 4: Hold a Skorpióban

Az újhold előestéjén a fogyó Hold a Skorpióban lesz. Ez a pihenés és a regenerálódás, az aktuális ügyek befejezésének és a spirituális gyakorlatoknak az ideje. Az asztrológusok a kapcsolatok megromlására figyelmeztetnek, ezért jobb, ha kerüljük a zsúfolt helyeket, és kerüljük a konfliktusokat a szeretteinkkel.

X