A Hold fogyatkozásának időszaka energiájában különbözik a többi ciklustól. Ahhoz, hogy az október végét békésen tölthesd, és sikeresen kezd el az ősz utolsó hónapját, olvasd el az asztrológusok ajánlásait.

Október 21-től november 4-ig a Hold fogyatkozóban lesz. Jó ötlet megtervezni ezt az időszakot, hogy elkerüljük a bajhoz vezető dolgokat, és arra koncentráljunk, ami a sikert vonzza.

Október 21. és 22.: Hold a Bikában

Ebben az időszakban a Hold energiája maximálisan egyesül a Bika csillagkép hatásával, és a napok pozitív energiával telnek majd. Ez az idő a feladatok elvégzésére, a pénzügyi jólét vonzására és a kommunikációra szolgál. Óvakodjon az érzelmi kitörésektől és a kötelességei elhanyagolásától.

Október 23, 24 és 25: Hold az Ikrekben

A fogyó Hold energiája az Ikrekben jótékonyan hat az érzelmi állapotodra, lehűti a szenvedélyeket, és lehetővé teszi, hogy a tervezett dolgaidat elvégezd. Ezekben a napokban a kitartásra és az önuralomra kell összpontosítanod, hogy véletlenül se számolj rosszul, ne mondj túl sokat másoknak és ne provokálj ki konfliktushelyzeteket.

Október 26. és 27.: Hold a Rákban

A fogyó Hold a Rákban a magány és a lelki növekedés ideje. Napjainkban az asztrológusok azt javasolják, hogy törődj az érzelmi állapotoddal, hozd harmóniába az érzéseidet, és felejtsd el a panaszokat, amelyek megmérgezik a boldogságodat. A napok alkalmasak arra, hogy erős kapcsolatokat és barátságokat építsünk újjá.

Ezt már olvastad?
3 csillagjegy távkapcsolata véget ér március 25-én

Október 28, 29 és 30: Hold az Oroszlánban

A Hold az Oroszlánban egy vitás időszak, és ez a három nap az erőd próbája lehet. Az asztrológusok azt javasolják, hogy gyakorold a bölcsességet, és ne hagyd magad az erős érzelmektől vezetni. Ebben az időszakban fontos, hogy megőrizd a nyugalmad, és ne költs túl sokat.

Október 31. és november 1.: Hold a Szűzben

A Hold a Szűzben a tervezett tevékenységek ideje. Ebben az időszakban az asztrológusok azt javasolják, hogy csak azt csináld, amiben bízol, és ne dolgozz, ha gyanítod, hogy a terveid kudarcot vallhatnak. Mindkét nap alkalmas a folyamatban lévő munkák befejezésére és a nagyobb projektek megkezdésére.

November 2. és 3.: Hold a Mérlegben

A Hold továbbra is fogyatkozik, és ezúttal a Mérleg csillagképen halad át. A napok tele vannak a kreativitás energiájával, amelyet nem zavarhat meg a szomorúság és a konfliktus. Ebben az időszakban a magányos munka nagy előrelépéshez vezet, és az asztrológusok azt javasolják, hogy ne fedd fel a terveidet, nehogy a riválisaidat provokáld, hogy fellépjenek ellened.

November 4: Hold a Skorpióban

Az újhold előestéjén a fogyó Hold a Skorpióban lesz. Ez az idő a pihenésre és a helyreállításra, az aktuális ügyek és a spirituális gyakorlatok befejezésére szolgál. Az asztrológusok a kapcsolatok megromlására figyelmeztetnek, ezért jobb, ha kerüljük a zsúfolt helyeket, és nem okozunk konfliktusokat a szeretteinkkel.

X