Geminidák: A csillaghullás csúcsa 2021 december 14-én

A december egy varázslatos hónap, és a december 14-én éjszaka tetőző Geminidák csillaghullása lenyűgözően gyönyörű. Ezen a napon mindenki kívánhat valamit, és megcsodálhatja a látványt.

A Geminidák minden évben megtekinthetők, és ez a színes látványosság felhőtlen időben speciális műszerek nélkül is megfigyelhető. A szakértők azt javasolják, hogy előzetesen kívánj valamit, hogy a varázslatos éjszakán, amikor maga az univerzum is nyitott és minden kívánságra odafigyel, megláthassa azt.

A Geminidák a Gemini csillagképről kapták a nevüket, amely latinul Gemini, magyarul Ikrek. Itt található a csillaghullás radiánsa (régiója), ahonnan a meteoritok hullását nézzük.

Kívánság egy hullócsillagra december 14-én

Kívánni a csillagtól, amely gyorsan elég a légkörben nem könnyű feladat, mert néhány másodperced van csupán, hogy képes legyél kimondani a dédelgetett szavakat. A bioenergetikai szakértők azonban ismerik a bevált módszereket.

  1. Ha egy kívánságot le lehet írni egy papírra, fogalmazd meg világosan és egyértelműen. Amikor egy hullócsillag jelenik meg az égen, szorítsd a kezedbe a papírdarabot, és kitartóan figyeld a fényes eseményt.
  2. Felhős idő esetén hangosan kívánhatsz valamit, menj ki az utcára éjszaka, és emeld a fejed az ég felé. Ha kívánni akarsz valamit, ne feledd, hogy az Univerzum szívesen teljesíti azokat a kívánságokat, amelyek nem tartalmaznak önzőséget vagy rosszindulatú szándékot.
  3. Ha egy álmot szeretnél valóra váltani, akkor azt több szakaszra oszthatod, hogy módszeresen haladj a célod felé. A kártyát többféleképpen is elkészítheted, és minden szektorba írhatsz megerősítéseket is, hogy álmaid gyorsan valóra váljanak.
Ezt már olvastad?
5 csillagjegy, amely meggazdagszik Októberben

A csillaghullás csodálatos látvány és a természet ajándéka. A szerelmesek számára nagyszerű lehetőség lehet, hogy a látványosság során őszinte szerelmi vallomást halljanak.

Random Posts