Az őszi napéjegyenlőség energetikailag erőteljes nap, amikor a természet erőit jóra lehet használni. 2021 szeptemberében bárki, aki kölcsönös szerelmet szeretne találni, képes lesz rituálét végezni, hogy a legfényesebb érzéseket vonzza az életbe.

Egy rituálé a szerelem vonzására szeptember 22-én

Az ősz az arany időszaka, és még ha odakint esik is az eső, a lelkünknek derűsnek kell lennie. Ilyen pillanatokban a magány különösen heves, ezért szükséged van a szerelem vonzására, hogy megoszd érzéseidet valakivel, aki valóban szeret és törődik veled.

A rituáléhoz egy vörös fonalra van szükség, és ez lesz a vezetője valakinek, aki ugyanilyen kétségbeesetten keresi a találkozást a lelki társával. A jobb gyűrűsujj köré egy piros fonal van tekerve: „A nappal és az éjszaka összehangolódik, a szerelmesek felei vonzódnak egymáshoz.”

A két szerelmespár két fele vonzódik egymáshoz: „Mindketten szerelmesek lesznek egymásba, és mindketten vonzódnak egymáshoz.

Rituálé a szerelemért az őszi napéjegyenlőség idején

Találj két élénk színű juharlevelet, amelyeknek nincsenek nagyobb hibái – feketék, szakadt szélek vagy lyukak – egy séta során, hogy szerelmet vagy családi harmóniát vonzz. Gondosan vedd fel őket, helyezd őket egymásra és mond: „A napéjegyenlőség napján csodák történnek, a szerelmesek egymás felé nyújtják a kezüket. Ahogy a juharfa levelei a föld felé nyúlnak, úgy nyúlnak az egymás iránti érzések is.” A leveleket tedd vissza a földre, és visszafordulás nélkül távozz.

Rituálé a kölcsönösségért

Szeptember 22-én, ébredés után nyisd ki az ablakot, lélegezz be friss levegőt és mond: „Ahogy a levegő felfrissíti és megnyugtatja az érzékeket, úgy a szerelmesek sem válnak el soha, és örökké együtt maradnak.” Ezután 2 piros fonalból készült karkötőt fonj össze piros gyöngyökkel, és viseljétek a kedveseddel. Az őszi napéjegyenlőség idején készült karkötők segítenek megőrizni a kölcsönös érzéseket, és nem elkerülni a felesleges veszekedéseket.

X