Három női csillagjegy, amely csak idős korban találja meg a szerelmet

Minden nő arról álmodik, hogy férjhez megy, és megtalálja élete szerelmét. Sajnos ez gyakran nem sikerül, és csak álom marad. Mi az oka ennek a “kudarcnak”, és kinek kell feladnia a reményt, hogy megtalálja a boldogságot és a szerelmet?

Ikrek

Az Ikrek már gyermekkorától kezdve megmutatja egyedi karakterét. Az óvodában ezek a lányok vezetik társaikat, és nagyon aktívan próbálnak saját szabályokat felállítani a családban. A felnőtt Ikrek nők szeretik manipulálni a férfiakat. Emiatt egyes urak elmenekülnek tőlük, másokat pedig elhagynak ezek a hölgyek, mert úgy gondolják, hogy csak egy ideális partnert érdemelnek. A viharos fiatalkor után, amikor rájönnek, hogy fennáll a veszélye annak, hogy egyedül maradnak, e jegy hölgyei elkezdenek dolgozni a hibáikon, és visszafogottabbá válnak, megtanulnak kompromisszumokat kötni. 40 éves koruk körül az ebben a jegyben született nők végre érettnek érzik magukat az igaz szerelemre. És amikor megtalálják azt, amit kerestek, nagy becsben tartják.

Skorpió

A Skorpiók bizalmatlanok, és minden közeledési kísérletet a személyes terükbe való behatolásnak tekintenek, ahová általában nem hajlandóak bárkit is beengedni. A Skorpiók minden férfit gyanakodva szemlélnek. Ez csak azért van így, mert először sikeres karriert akarnak építeni és talpra állni, majd családot alapítani. A Skorpió nők csak a 30-as éveikben kezdik meglátni a potenciális házastársakat. Amint családot alapítanak, ezek a nők odaadó feleségekké és csodálatos anyákká válnak – úgy tűnik, hogy a magány éveiért kárpótolják magukat azzal, hogy teljesen a férjüknek és a gyermekeiknek szentelik magukat.

Ezt már olvastad?
A kemény lecke, amelyet minden csillagjegynek meg kell tanulnia októberben

Vízöntő

A Vízöntők mindig “a saját fejükben járnak”, képesek előre látni az eseményeket, és úgy tűnik, tudják, mit gondol a partnerük. A férfiak nem nagyon érzik jól magukat az ilyen hölgyek közelében. Jó feleségek és anyák, de az első házasságuk gyakran válással végződik. A lényeg az, hogy a Vízöntő nő átveszi az “új amazon” szerepét, és minden problémát maga old meg, a férjét pedig másodlagos szerepben hagyja. Csak amikor közelednek a 40-hez, akkor unják meg ezt az életet, és kezdik úgy érezni, hogy szükségük van egy erős férfi vállra. Amikor ez a sorsdöntő találkozás megtörténik, ezek a komoly élettapasztalattal rendelkező nők valóban megtalálják a szerelmet.

Random Posts