Hatalmas gyógyulás vár erre a 3 csillagjegyre május 19-én

Kos

A mai nap jó alkalom arra, hogy újra kapcsolatba lépj önmagaddal, megismerd az értékedet és képességeidet. A Vénusz és a Mars négyzete miatt úgy érezheted, hogy kénytelen vagy szembenézni a múltad fájdalmaival. Ez megszabadíthat egy olyan tehertől, amelyet a lelked nem akar tovább cipelni – különösen a szerelemben és a családdal, barátokkal, jelentős személyekkel vagy általában az emberekkel való kapcsolatokban.

Ez nem hangzik „hatalmas gyógyulásnak”, pedig az. Az élet legjobb dolgai nem mindig cukrosan édesek. Kérdezd csak meg az edzőtermi tesókat, akik izzadságban és fájdalomban kínlódnak, de imádják, amint a hasizmaik a fókuszba kerülnek. Naplózd ma a szerelemmel kapcsolatos gondolataidat és érzéseidet. Mit jelent számodra a szerelem? Mit tartasz szeretetteljesnek, és mit érzel szeretetlennek? Mit gondolsz, miért bántak veled bizonyos emberek úgy, ahogyan bántak? Mit tehetsz azért, hogy újra szeretetet önts magadba?

Halak

Kellemes és könnyű napot fogsz érezni, kedves Halak. A Neptunusz szép aspektusokat alkot a Bika jegyű Nappal és a Holddal, a Plútóval és a Marssal. Ha egyedülálló vagy, hirtelen úgy dönthetsz, hogy elmész a parkba, és csak úgy elmerülsz a természet jó hangulatában. Vagy betérsz egy hangulatos kávézóba, és élvezed a meleg kávét egy vajas, pelyhes croissant-val. Ha nem vagy egyedülálló, akkor úgy döntesz, hogy megosztod a jó hangulatot a jelentős társaddal, de az energia pihentető és nyugodt lesz, nulla vágyat érezve a megerőltető tevékenységekre. Néhányan a barátaitokkal is megosztjátok ezt, és élvezni fogjátok a háztetőn való csevegést vagy a kinti lustálkodást, ahogy a nap lemegy. A mai nap idilli lesz számotokra.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Emellett a Szaturnusz pozitív kapcsolatai a Jupiterrel, a Merkúrral, a Vénusszal és az Északi csomóponttal nagyszerűvé teszik a napot arra, hogy megerősítsétek legfontosabb kapcsolataitokat. Néhányatok számára ez közvetlenül a szüleitekre vonatkozik. Alkalmazzátok, ahogyan az illik rátok. Nem kell azonban keményen megdolgoznotok érte. Ma minden természetesen fog folyni. Persze nem biztos, hogy az egész nap idilli lesz, különösen, ha mozgalmas a karriered. A nap vége mindenképpen lehetőséget ad arra, hogy magadba szívd a pozitív energiákat. A kedvenc vígasztaló ételeidet is elfogyaszthatod, miközben kedvenc filmed vagy tévéműsorod ismétlését nézheted.

Rák

Kedves Rák, az érzelmeid ma vibrálónak és teljesnek érzik magukat, annak ellenére, hogy újholdas éjszaka van. Nem fog úgy tűnni, mintha fájdalmat éreznél. A Vénusz és a Mars most a Rák jegyében áll, így produktív napod lesz, ahol a dolgok könnyen és a megfelelő időben áramlanak. Az elméd is nyugodt lesz, és elég energikus leszel egész nap, de nem túlzottan.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Néhányan közületek valamikor ma hirtelen érezhetik az imposztor-szindróma tüskéit. Lehet, hogy pont azelőtt, hogy előadást tartanátok vagy egy kreatív projektbe belekezdenétek, de ne törődjetek vele. Nem fog túl sokáig megmaradni bennetek, ha emlékeztetitek magatokat mindarra, amit eddig elértetek, függetlenül attól, hogy milyen kicsinek és jelentéktelennek tűnnek. Hatalmas meglepetésre számíthattok. Ez lehet egy csomag valakitől, de lehet egy meghívás vagy egy lehetőség is. Titokzatosságba burkolózik, de az energia körülötte jó. Mindenképpen szeretnétek, ha ez jelen lenne az életetekben.

X