Az októberi hónap csodálatos időjárás és pozitív érzelmek ígéretével érkezik. Milyen meglepetéseket tartogatnak számunkra a csillagok ebben a hónapban?

Kos

Álmodozó és távolságtartó leszel a hónap folyamán. Valószínűleg erősen szerelmes leszel, és vágysz az élvezetekre és a kikapcsolódásra. Az úszás, a jóga, a kreativitás vagy a SPA kezelések jót tesznek. Hagyj időt magadnak és a hozzád legközelebb állóknak. Lehetséges, hogy néhányan közületek új háziállatot szereznek, vagy részt vesznek egy jótékonysági akcióban, hogy segítsenek a hátrányos helyzetűeken.

Bika

Neked, Bika, könnyedén sikerül kipipálnod a feladataidat. Minden erőfeszítésed meg lesz jutalmazva, és az irodai dolgok könnyen fognak menni. Valószínűleg védelmet kapsz a feletteseidtől, vagy fontos társadalmi kapcsolatokat építhetsz, amelyek idővel a hasznodra válnak. Nem kizárt, hogy ötletet kaphatsz arra, hogyan valósíthatod meg régóta dédelgetett álmodat. Ami a szerelmet illeti, a szerelmesek élvezhetik a szerelmükkel töltött időt, míg az egyedülállóknak új és érdekes alkalmak nyílnak a flörtölésre és a kapcsolatteremtésre.

Ikrek

Ebben a hónapban új kezdeteket fogsz tenni. Néhányan közületek komoly kapcsolatot kezdenek, mások új munkát, megint mások pedig új vállalkozást. A pénzügyi helyzeted jelentősen javulni fog. Előfordulhat, hogy eddig késett kifizetéseket kapsz, vagy a jövedelem növekedését tapasztalod. Lehet, hogy egy közeli barátoddal kapcsolatban vannak kötelezettségeid, és ki kell szabadítanod őt egy nehéz helyzetből.

Rák

A hónap folyamán képes leszel némi pluszpénzre szert tenni. Munkahelyeden előrelépést, szakmai előrelépési és elismerési lehetőséget kapsz. A szerelemben romantikus pillanatok és a szerelmeddel való elmélyülő kapcsolat vár rád. A hónap során nagyon jó tónusod is lesz, és ez az időszak nagyon alkalmas lesz egy új sport vagy diéta elkezdésére, valamint kutatásokra és hasonló eljárásokra.

Oroszlán

Nagyon érzelmes hónap elé néztek, Oroszlánok. Az is előfordulhat, hogy pénzügyi ingadozásokkal kell számolnotok. Előfordulhat, hogy más emberek erőforrásaitól kell függnöd, kölcsönökkel vagy örökösödési ügyekkel kell foglalkoznod. Mindenesetre jó ötlet, ha odafigyelsz arra, hogy mire költöd a pénzed, és megpróbálsz takarékoskodni.

Szűz

Ti, Szüzek, képesek lesztek elismerést találni a szakmai területen, ha megfelelően tudjátok irányítani az energiátokat. Ha komoly párkapcsolatban élsz, elvárjátok, hogy közös vállalkozásokat vagy kirándulásokat szervezzetek. Ha egyedülálló vagy, akkor valószínűleg szerelmes leszel, és nagyon intenzív szerelmi élményeket élsz át. Ez az időszak alkalmas arra, hogy új dolgokat tanulj, külföldre utazz, vagy aktívan kommunikálj külföldiekkel.

Ezt már olvastad?
Vasárnapi horoszkóp, Március 26., Minden szinten sikeresek leszünk!

Mérleg

Ebben a hónapban a középpontban leszel. Lehet, hogy sok munka vár rád, de a felmerülő akadályokat könnyedén leküzdve fogod elvégezni. Előléptetést vagy érdekes új ajánlatokat kaphatsz a szakmai karriereddel kapcsolatban. Szerelmi téren rendkívül aktívak lesztek intim módon. Ha kapcsolatban élsz, a párkapcsolatod virágozni fog, ha pedig egyedülálló vagy, akkor összejössz valamivel a baráti körödből.

Skorpió

Ti, Skorpiók, a hónap folyamán rendkívül elszántak lesztek a személyes és intim partnerkapcsolataitok iránt. Nem kizárt, hogy új kapcsolatot kezdesz, elköteleződsz a hozzád legközelebb álló személy mellett, új közös tevékenységeket vállalsz, vagy tisztázol egy kapcsolatot. A munkában és a mindennapi életben elvárják, hogy elég jól tudj érvényesülni, új szerződéseket írj alá, fontos üzleteket köss, és a szakmai téren új csúcsokat hódíts meg.

Nyilas

A Nyilasok számára ez a hónap kedvező lesz a munkahely- vagy lakásváltásra, valamint az egészségre és a táplálkozásra való odafigyelésre. A szerelemben szerencsés leszel. Ha kapcsolatban élsz, a partnereddel kellemes pillanatokat élhetsz át, ha pedig egyedülálló vagy, akkor nagy valószínűséggel beleszeretsz valamibe és kapcsolatot kezdesz. A munkahelyeden várhatóan összeütközésbe kerülsz a feletteseiddel, amiből fontos, hogy diplomatikusan gyere ki.

Bak

A hónap nagyon sikeres lesz számotokra, Bakok. Karizmatikus és vonzó leszel mások számára. Érdekes hívásokat, üzeneteket vagy látogatásokat kaphatsz olyan emberektől, akik iránt erős érzelmeket táplálsz. Mindenesetre nem fogsz unatkozni. Szakmailag a dolgok könnyedén működnek majd. Valószínű, hogy a számodra fontos emberek felfigyelnek rád, és régóta várt támogatást vagy tanácsot kapsz. Pénzügyileg stabilnak fogod érezni magad, és várhatóan jól fogsz keresni, vagy fontos befektetéseket fogsz tudni eszközölni.

Vízöntő

Kedves Vízöntő, valószínűleg fejlesztéseket hajtasz végre az otthonodban és környékén, új háziállatot szerzel, vagy megváltoztatod a lakhelyed. A szerelemben fontos tisztázó beszélgetések várnak rád, amelyek döntőnek bizonyulhatnak a kapcsolatod fejlődése szempontjából. Légy óvatos a pénzköltéssel és a szerződések aláírásával kapcsolatban, mivel fennáll a félrevezetés veszélye.

Halak

Te, Halak, a hónap folyamán megmutathatod másoknak a tehetségedet és a képességeidet, és minden valószínűség szerint elismerésben és tapsban lesz részed a számodra fontos emberektől. Mindenesetre nagyon produktív és elkötelezett leszel, és energiád nagy részét a pénzkeresésbe fekteted. Vigyázzon, hogy a túlzott munkahelyi kötelezettségek miatt ne hanyagolja el szeretteit vagy családját.

X