Napi horoszkóp Kos

Nyugodtan kellene megtenned azt amit hétfőre terveztél. Talán a torkodban dobog a szíved, és talán attól félsz, hogy ma lebukhatsz. Tedd a szívedre a kezedet, és gondold végig, mégis mit teszel ma. Ha az, amit teszel, mindenkinek jó, akkor nem kell félned. Ha valakinek ártani akarsz, akkor viszont jobb, ha mégsem teszed meg, amit terveztél.

Napi horoszkóp Bika

Kétféle tanácsot kapsz hétfőn: Az egyik szerint néha olyasmit is meg kell tenned, amihez nincs kedved. A másik szerint, ha valamihez nincs kedved, az arra utal, hogy vagy nem jó az a megoldás, vagy pedig még nincs itt az ideje annak a megoldásnak. Hogy melyik tanácsnak van igaza? Szerintem a másodiknak. És szerinted?

Napi horoszkóp Ikrek

Sokkal fontosabb dolgaid is vannak annál, hogy mások panaszkodását hallgasd. Nyugodtan engedd meg magadnak azt, hogy nemet mondasz a panaszkodásra, és kérd meg a panaszkodókat, hogy ne neked mondják a magukét. Azzal, ha belemész a panaszáradatba te is panaszossá és erőtlenné válhatsz.

Napi horoszkóp Rák

Biztonsági játékot akarsz választani hétfőn. Ma szeretnél biztosra menni, és nem akarsz semmi olyasmit csinálni, ami egy kicsit is veszélyes lehet. Pedig talán sokkal jobb lenne, ha ma egy kicsit kockáztatnál. Talán sokkal jobb lenne, ha megnéznéd, hogy hova vezetnek azok az utak, amelyek nem teljesen bebiztosítottak.


Napi horoszkóp Oroszlán

Talán túlzottan is elzártad magadat az emberektől mostanában. Talán sokkal több időt és energiát kellene arra szánnod, hogy emberekkel találkozz. Szervezd meg úgy a hetedet, hogy olyanokkal is találkozz, akikre mostanában csak kevesebb időd jutott, és akikkel már régóta nem találkoztál.

Napi horoszkóp Szűz

Rengeteg tudásod és rengeteg szakmai tapasztalatod van. Ez a tudás és ez a tapasztalat csak akkor ér valamit, ha megosztod másokkal. Ha csak magadnak tartod meg, akkor sajnos semmit sem ér az egész. Hétfőn bátran oszd meg a tudásodat és a tapasztalatodat másokkal. Olyan módon, ahogy arra csak te vagy képes.

Napi horoszkóp Mérleg

Számolj! Itt az ideje annak, hogy egy kicsit utánaszámolj a kiadásaidnak és a bevételeidnek. Itt az ideje annak, hogy racionalizáld a költéseidet. Könnyen kiderülhet, hogy teljesen feleslegesen költesz nagyon sokat. Sokkal jobb lenne a helyzet, ha ma végiggondolnád, hogy mire költesz meggondolatlanul sokat.

Napi horoszkóp Skorpió

Ha ugyanazt kell elmondanod százszor vagy ezerszer az igencsak fárasztó lehet. Ha ugyanazt hajtogatod mindig, akkor egy idő után teljesen elunod a mondandódat. Ha tehát nem akarod ismételgetni magadat folyton, akkor érdemesebb lenne valamennyit változtatnod a mondandódon, és más megközelítést használnod.


Napi horoszkóp Nyilas

Csodálatos lehetőséged van arra, hogy fejleszd magad, hogy tanulj, és bővítsd az ismereteidet. Ez a lehetőség azonban már nem tart sokáig. Nem kellene ellustálkodnod a dolgot, és nem kellene arra várnod, hogy majd egy újabb, jobb, egyszerűbb és nagyszerűbb lehetőség köszönt rád. Talán ez a lehetőség a legjobb, amit mostanában kaphatsz.

Napi horoszkóp Bak

Egy kis időutazásra vágysz. Visszavágysz a múltba, arra vágysz, hogy a dolgok olyanok legyenek, mint ahogyan régen voltak. Azonban talán sohasem lesznek olyanok. Talán el kellene engedned azt a tévhitet, hogy a jelent a múltba kell visszavezetned. Hétfőn észreveheted, hogy a fejlődés előre megy, és a múlt helyett a jövőt kell szebbé tenned.

Napi horoszkóp Vízöntő

Nem mindenki képes arra, hogy olyan sokat tegyen, mint te. Ha mindenkitől azt várod el, hogy pont olyan legyen, mint te, akkor sok csalódást élhetsz meg. Ma figyeld meg, hogy milyen sok csodálatos egyéniség van körülötted, és figyeld meg, hogy milyen csodák születnek akkor, ha összefogtok egymással.

Napi horoszkóp Halak

Nem is lehetne több dolgod hétfőn. Úgy tűnik, hogy ma sokkal jobban pörögsz, mint máskor, és úgy tűnik, hogy most képes vagy arra, hogy sokkal többet teljesíts. Ma azzal alapozhatod meg a heti eredményeidet, ha előkészítesz minden feladatot és minden teendőt, ami a héten vár rád. A mai munkád meghatározza majd az egész hetedet.