Kos

Ma romantikusnak és szexinek érzed magad, de nem lesz lehetőséged tenni érte. Lehet, hogy átmenetileg elszakadsz életed különleges személyétől, vagy egy potenciális romantikus partner nem lesz elérhető. Vidítsd fel magad vásárlással, olvasással vagy filmnézéssel. Az elválás el fog múlni, és akkor bepótolhatod az elvesztegetett időt.

Bika

Ma meghívást intézhetsz egy hozzád közel álló személyhez, hogy látogasson meg téged otthonodban, de ne számíts arra, hogy az illető el tud jönni. Valami közbejöhet. A csalódás melankóliába ejthet, de ne hagyd, hogy ez eluralkodjon rajtad. Hívj meg valaki mást, vagy irányítsd ezt az energiát kreatív vagy művészeti projektekbe. Így mindenképpen élvezheted a napot.

Ikrek

Valakinek a betegségéről vagy munkahelyi problémáiról szóló hírek, aki fontos számodra, ma kissé lehangolhatnak. Egy meleg, szeretetteljes levél vagy hívás valakitől viszont távolról felvidíthat. Ez egy jó nap arra, hogy üzeneteket írj, vagy meglátogasd vagy felhívd azokat, akikről régóta nem hallottál. Ne hagyd, hogy a szomorú hírek vagy a rossz hangulat eluralkodjon rajtad.

Rák

A luxuscikkekre való túlzott költekezés miatt úgy érezheted, hogy kicsit szorosabbra kell húznod a nadrágszíjat. Ettől lehangoltnak érezheted magad. Ne hibáztasd magad túlságosan. Mindannyian csinálunk ilyet időről időre. A pocsék hangulatból egy közeli barátoddal vagy szerelmeddel való összejövetellel szabadulhatsz ki. Menj el egy színdarabra, koncertre vagy moziba. Szánj időt bármilyen tervedre, amin dolgozol.

Oroszlán

Kisebb családi problémák borúsíthatnak el ma. Lehet, hogy egy családtagod elutazott, vagy a háztartásában apró-cseprő viták alakultak ki. Lehet, hogy mások szívesen meghívnák a barátaikat, de te nem érzed magad túlságosan társaságkedvelőnek. Vesd bele magad a saját projektjeidbe. Ez a beteljesülés érzését adhatja, eloszlathatja a lehangolt hangulatodat, és feltüzelheti a lelkesedésedet. Próbáld ki!

Szűz

Egy rokonod vagy szomszédod betegsége miatt ma lehangoltnak érezheted magad. A hír valószínűleg másodkézből érkezik, így lehet, hogy nem is olyan rossz a helyzet, mint amilyenről beszámoltak. A saját projektjeiddel kapcsolatban lassan haladhat a munka, mivel átmenetileg mentális blokkod lehet azzal kapcsolatban, hogy mihez kezdj. Talán egyelőre félre kellene tennie őket. Amint kikerülnek a tudatos gondolataidból, a megoldás spontán jöhet.

Mérleg

A barátok vagy csoportok ma túlzottan igénybe vehetik az idődet. Nagylelkű és szolgálatkész emberként hajlamos vagy belemenni abba, amit mások akarnak. Ez rendben is van, de senkit sem szolgálsz azzal, ha hagyod, hogy átlépjék a határt. Delegálhatsz is. Dolgozz, de ne feszítsd túl magad. Tartogatnod kell némi energiát a holnapra.

Skorpió

Bár általában társaságkedvelő vagy, ma talán félénkebbnek és visszafogottabbnak érzed magad, talán a szerelemmel vagy barátsággal kapcsolatos melankolikus gondolatok miatt. Lehet, hogy valaki, aki fontos neked, távol van, és hiányzik neked. Az emberek megpróbálhatnak tisztességtelenül kihasználni téged. Mivel most különösen sebezhetőnek érzed magad, nagyobb valószínűséggel hagyod, hogy ezt megtegyék.

Nyilas

Spirituális vagy filozófiai kérdésekkel kapcsolatos információk juthatnak el hozzád, amelyek nem feltétlenül megbízhatóak. Ne vedd készpénznek, amit ma hallasz. Egy közeli barát vagy szerető távol lehet, és magányosnak érezheted magad. A legjobb módja annak, hogy átvészeld az elválást, ha elfoglalod magad, esetleg tanulással, kutatással vagy művészeti tevékenységgel.

Bak

A csoportos tevékenységek vagy baráti összejövetelek ma nem biztos, hogy olyan jól sikerülnek, mint máskor. Visszafogottabbnak érzed magad, és talán egy olyan barátod vagy szerelmi partnered foglalkoztat, akivel esetleg szakításban vagy. Furcsa módon a másokkal való együttlét valószínűleg a legjobb terápia a fokozott félénkséged ellenére is. Talán az a legjobb, ha egyedül mész ki oda, ahol emberek gyűlnek össze.

Vízöntő

Az életed különleges személyétől való elválás, talán egy kisebb nézeteltérés miatt, ma melankóliát okozhat neked. Meghívást kaphat egy összejövetelre, de nem valószínű, hogy el akar menni. A szokásosnál visszafogottabbnak és zárkózottabbnak érzed magad. Furcsa módon valószínűleg a másokkal való együttlét a legjobb módja annak, hogy eltereld a gondolataidat a barátodról.

Halak

Egy csipetnyi melankólia és kedvetlenség miatt úgy érezheted, hogy eltávolodtál a környezetedtől, ezért magányos tevékenységekbe vetheted magad. A koncentrációd nem biztos, hogy olyan lesz, mint amilyennek lennie kellene. Menj ki, és tegyél egy nagy sétát, vagy kényeztesd magad egy vacsorával a kedvenc éttermedben. A hangulatod holnapra elmúlik. A mai napot kell átvészelned!

X