Kos

Tervezed, hogy ma este buliba mész, Kos? Ne mondd le őket. Ha egyedülálló vagy, egy izgalmas új potenciális szerelmi partner mutatkozhat be neked, és az egész estét együtt tölthetitek. Ha már kapcsolatban vagy, akkor olyan valaki léphet a színre, aki értékes üzleti kapcsolatnak bizonyulhat, sőt, akár egy partnerséget is kialakíthat veled. Hacsak nem vagy túl fáradt ahhoz, hogy megmozdulj, kelj fel és indulj! Nem fogod megbánni!

Bika

Váratlan változások történhetnek ma, Bika. Szembesülhetsz azzal a lehetőséggel, hogy új és teljesen korszerű berendezésekkel kell megbarátkoznod, amelyeket eddig még soha nem használtál. Ne ess pánikba! Minden rendben lesz, igazi zseni leszel, ha egyszer megszokod. Próbálj meg egyelőre erre koncentrálni, és tanulj meg annyit, amennyit csak tudsz. Meg tudod csinálni!

Ezt már olvastad?
Szerelmi horoszkóp Hétfőre, Március 27., A szerelem ma tényleg csodákra képes!

Ikrek

Repülsz ma, Ikrek, vagy esetleg vonattal mész valahová? Ha igen, akkor lehet, hogy az utazás során találkozhatsz valakivel, aki lenyűgöző. Ne légy szégyenlős, és ne hagyd, hogy a büszkeség vagy az illendőség útjába álljon annak, hogy beszélgetést kezdeményezz ezzel a személlyel. Így eltelik az idő, talán tanulsz valamit, és mindig megvan rá az esély, hogy tényleg barátokká válhattok. Lazíts, mosolyogj a legbájosabb mosolyoddal, és élvezd az utazást.

4 csillagjegy, akiknek a kapcsolatai javulnak a február 13-19 közötti héten

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X