Kos

Ez egy olyan nap, amikor nagy hasznát vehetnéd annak, ha egy kis időt a szabadban töltenél csendes elmélkedéssel, Kos. Már egy félórás séta egy városi parkban is segíthet abban, hogy kipihentebbnek és földhözragadtabbnak érezd magad. Az utóbbi időben különösen sokat dolgoztál, és szükséged van egy kis időre, hogy feltöltsd a lelked kútját. Ne tagadd meg magadtól a pihenést. Ellenkező esetben fennáll a kiégés veszélye.

Bika

Keményen és lelkiismeretesen dolgozol, Bika, és néha olyan keményen dolgozol, hogy elhanyagolod, hogy időt szakíts magadra. Ez rövid távon csodálatra méltó, de hosszú távon nem túl bölcs dolog. Senkinek sem teszel jót, ha a puszta kimerültségtől kiégsz. Meg kell tanulnod, hogyan tudod ütemezni magad, és úgy kiegyensúlyozni az életedet, hogy maradjon bőven időd a munkára, a játékra és a meditációra.

Ezt már olvastad?
Szerelmi horoszkóp Szombatra, Március 25., Ideje cselekedni

Ikrek

A mai napon talán némi színfoltra vágysz az életedben, Ikrek. Tegyél meg mindent, hogy feldobd az otthoni környezetedet. Már néhány virágzó növény és néhány színes szórószőnyeg, valamint művészeti alkotás megvásárlása is sokat számíthat. Nem kell sok pénzt költened ahhoz, hogy feldobd az otthonodat és a hangulatodat. Süss néhány csokis süteményt is. Ez nem segíthet, de otthonosabbá és barátságosabbá teszi a helyet. Különben is, nehéz morcosnak lenni, ha tejbajuszt viselsz!

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X