Kos

A figyelmed folyton elkalandozik, pedig most nagyon fontos lenne, hogy megtudj maradni egyetlen témánál, egyetlen tárgynál. Az a helyzet, hogy most csak akkor számíthatsz sikerre, ha egy dologgal foglalkozol, ahelyett, hogy szerteszaladna a figyelmed, és szétapróznád magadat.

Bika

Lehet, hogy nem számítasz semmi jóra sem az élettől. Lehet, hogy most jött el az ideje annak, hogy végre komolyan is foglalkozz azzal a lehetőséggel, hogy hogyan fordíthatnád a gondolataidat pozitívabbakká. Itt az alkalom arra, hogy megtanulj jó dolgokra számítani, és optimistának lenni.

Ikrek

Van egy olyan módszered, amivel sokkal gyorsabban és sokkal rövidebb idő alatt végezhetsz el egységnyi munkát. Talán nem szereted ezt a módszert, és talán nem okoz neked szakma elégedettséget, ha használod. Most mégis érdemes lenne bevetned, mert hétfőn nincs időd a piszmogásra.

Rák

A családod sokkal nagyobb segítséget nyújthat a nyaralásod megszervezésében, mint azt eddig gondoltad volna. Igazán könnyen lehet, hogy valójában egy családtag vagy rokon nyaralójában éreznéd magadat a legjobban. Könnyen lehet hogy a családon belül szinte ingyen megszervezhető a nyaralás.

Oroszlán

Ideje elmondanod másoknak a terveidet. Ideje megfogalmaznod, hogy mit szeretnél évek múlva, és hol akarsz tartani tíz év múlva. Ne csak álmodozz erről, de beszélj is róla: Mondd el a terveidet másoknak. Amikor megosztod a terveidet, akkor valójában segítőket toborzol magad mellé, akik támogatnak majd az utadon.

Szűz

Ideje rendet raknod magad körül. Azzal, ha a fizikai szinten rendet raksz abban segíted önmagadat, hogy a lelki szinten is rendbe kerüljenek a dolgaid. Azzal, ha most kidobálod a felhalmozódott felesleges tárgyakat abban segíted magadat, hogy átláthatóbbá váljanak a gondolataid és az érzelmeid is.

Mérleg

Talán egy nagyon erős támogatódat kell elengedned. Talán olyasvalaki tűnik el mellőled aki korábban sokat segített, de akinek most máshol van dolga. Ne felejtsd el, hogy megállsz a saját lábadon is, és ne felejtsd el, hogy nincs szükséged mások támogatására. Megengedheted magadnak, hogy önmagadat támogasd.

Skorpió

Nem is sejted, kik hallják a szavaidat, kik látják a bejegyzéseidet. Könnyen lehet, hogy az üzeneted most olyanokhoz is eljut, akikre nem is gondolsz. Hogy neked nincs is üzeneted? minden kimondott szavad, minden leírt gondolatod egy-egy üzenet. Olyan üzenetek, amelyeket megosztasz a nagyvilággal is.

Nyilas

Egy tervedet érdemes lenne komolyan venni. Régóta kérdezgeted magadtól, hogy mit kellene tenni. A mostani inspirációid ezekre a kérdésekre adott válasz. Ezért is kellene komolyan venned ezt az inspirációt. Ha megvalósítod a tervedet, akkor megváltozik az a helyzet, amelyet már nem szívesen viselsz el.

Bak

Ha már eleged van a kötelezettségeidből, akkor érdemes végiggondolnod, hogy miért vállaltad ezeket el. Lehet, hogy akkor, amikor igent mondtál, még fontos volt az, amit a kötelezettségek adtak. Mára már azonban kiüresedtek, és sokkal több áldozattal járhatnak, mint amennyi a hasznuk. Talán ideje lenne lemondani ezeket a kötelezettségeket.

Vízöntő

Fontos, hogy értsd: A barátnőid sikere a te sikered is. Felesleges féltékenynek lenned, és felesleges versengened. mindannyian másban vagytok jók. Mindannyian jók vagytok a saját területeteken, és nem érdemes összemérni az eredményeiteket. Egyszerűen csak örülnötök kellene egymással és egymásnak.

Halak

Sokkal fantáziadúsabb vagy, és sokkal ügyesebben oldasz meg egy helyzetet, mint azt gondoltad volna. Lehet, hogy eddig csak halogattad ezt az ügyet, de hétfőn egy meglepő megoldással gyorsan lezárod a helyzetet. ma ne félj cselekedni, és ne félj meglepő módon cselekedni. Úgy, ahogy máskor nem tennéd.

X