Hétfői Horoszkóp, Május 17., Sikeres napod lesz

Kos

A figyelmed folyton elkalandozik, pedig most nagyon fontos lenne, hogy megtudj maradni egyetlen témánál, egyetlen tárgynál. Az a helyzet, hogy most csak akkor számíthatsz sikerre, ha egy dologgal foglalkozol, ahelyett, hogy szerteszaladna a figyelmed, és szétapróznád magadat.

Bika

Lehet, hogy nem számítasz semmi jóra sem az élettől. Lehet, hogy most jött el az ideje annak, hogy végre komolyan is foglalkozz azzal a lehetőséggel, hogy hogyan fordíthatnád a gondolataidat pozitívabbakká. Itt az alkalom arra, hogy megtanulj jó dolgokra számítani, és optimistának lenni.

Ikrek

Van egy olyan módszered, amivel sokkal gyorsabban és sokkal rövidebb idő alatt végezhetsz el egységnyi munkát. Talán nem szereted ezt a módszert, és talán nem okoz neked szakma elégedettséget, ha használod. Most mégis érdemes lenne bevetned, mert hétfőn nincs időd a piszmogásra.

Ezt már olvastad?
Mai Holdnaptár, Október 7., A Hold állása ma nem lesz a legkedvezőbb, ezért...

Rák

A családod sokkal nagyobb segítséget nyújthat a nyaralásod megszervezésében, mint azt eddig gondoltad volna. Igazán könnyen lehet, hogy valójában egy családtag vagy rokon nyaralójában éreznéd magadat a legjobban. Könnyen lehet hogy a családon belül szinte ingyen megszervezhető a nyaralás.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal

Talán ezek is érdekelhetnek