Kos

Nő a főnököd, Kos? Ha igen, akkor ma ne állj az útjába. Finoman szólva sincs jó hangulatban. Dolgozz keményen, légy mindenkivel nagyon kedves, és használd bőségesen a veled született diplomáciai érzékedet. Előfordulhat, hogy éles szavakat fogsz hallani, de ha továbbra is koncentrált maradsz, és a megszokott hatékony módon folytatod a rutinodat, elkerülheted a nagyobb balhékat. Próbálj meg nyugodt maradni, és reméld, hogy korán hazamegy!

Bika

Az utazás ma több problémát okozhat, mint amennyit ér, Bika. Elfelejthetsz néhány létfontosságú dolgot a csomagolás során, vagy túl kevés időd lesz arra, hogy mindent előkészíts. A repülőgéped késhet, vagy elveszhet valami értékes dolog. Próbáld meg rövidre zárni a lehetséges problémákat. Csomagoláskor használj ellenőrzőlistát, az értéktárgyakat tartsd magad mellett, és vigyél magaddal sok könyvet arra az esetre, ha ki kellene várnod a késést. Mindezek ellenére érezd jól magad!

Ezt már olvastad?
Pénzügyi horoszkóp a 2023. március 27. és április 2. közötti hétre

Ikrek

Pénzügyek okozhatnak ma felfordulást közted és egy barátod között, Ikrek. Lehet, hogy ez a személy tartozik neked, és nem tudja visszafizetni, vagy fordítva. Ha ez a helyzet, próbáljatok meg valamilyen megállapodást kötni, ami mindkettőtöknek megfelel. Mindig van mód arra, hogy mindenki számára előnyös helyzetet teremtsetek, ha nem dühödtek fel mindketten annyira, hogy az objektivitásotok teljesen elszáll. Maradj nyugodt és koncentrált, és minden rendben lesz. Tarts ki!

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X