Kos

Ha felkészült és jól szervezett vagy, Kos, a mai nap zökkenőmentesen és kellemesen fog alakulni. Nyugodtan hódolj fantáziadús álmodozásoknak és szeszélyes dolgoknak. Kiérdemelted a jogot, hogy kiszakadj a megszokott rutinból. Ha azonban eddig hanyagoltad a feladataidat, most egy kis időt kell fordítanod a bepótlásra és az előre tervezésre.

Bika

Ne érezd magad rosszul olyan dolgok miatt, amikre nincs ráhatásod, Bika. Ma este jót tenne neked, ha elmennél szórakozni. Tedd félre a kötelességeidet, és koncentrálj a szórakozásra. Lehet, hogy nehéz lesz másokat cselekvésre sarkallni, de ne hagyd, hogy ez téged zavarjon. Ha az emberek nem akarnak megmozdulni, ne erőltesd őket. Majd akkor mozdulnak, amikor készen állnak rá.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Június 8., Pozitív és eredményes napra számíthatsz

Ikrek

Lehet, hogy ma nehezen tudsz nyugodtan ülni, Ikrek. Az emberek jobbra-balra rángathatják a láncaidat, hogy felhúzzák a csőrödet. Bármi, ami földhözragadtnak és szilárdnak tűnik, a végén ingatagnak és elrugaszkodottnak bizonyulhat. Vigyázz, hova lépsz. A talaj hajlamos arra, hogy kevés figyelmeztetés nélkül megadja magát. Az étvágyad mohó lehet, de valószínű, hogy közel sem lesz elég táplálék ahhoz, hogy kielégítsenek.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X