Kos

Használd ki a mai napon a levegőben lévő kreatív energiát, Kos. Mozgasd a kezed, és a fantáziád valami szórakoztató és művészi dolog felé tereld. Ha kételkedni kezdesz a munkádban, a kreatív elakadás spiráljába eshetsz. Ne szokj hozzá, hogy állandóan ítélkezz a munkád minősége vagy eredménye felett. Adj magadnak szabad kezet, hogy megnyílj és felfedezd, ami csak eszedbe jut.

Bika

A hatodik érzéked telitalálat, Bika, ezért ma bízz az ösztöneidben. Valószínűleg egy csodálatos partnerségben kapcsolódsz össze valakivel, aki segít neked előmozdítani éppen azt a tervet, amit most szeretnél kidolgozni. Maradj közel azokhoz a dolgokhoz, amelyek erősen rezonálnak az erkölcsöddel. A válasz ott van előtted; nem kell túl messzire menned, hogy megtaláld.

Ezt már olvastad?
Szerelmi horoszkóp Szombatra, Március 25., Ideje cselekedni

Ikrek

Tarts egy kis szünetet a rutinodban, Ikrek. Úgy érezheted, mintha egy hadsereget vezetnél csatába, miközben új kalandokra törekszel, és új birodalmakat hódítasz meg. Ma mindenképpen szánj egy kis időt arra, hogy megállj, és hagyd pihenni a csapataidat. Te magad is megérdemelsz egy kis pihenést. Használd ki ezt a pillanatnyi csendet arra, hogy kialakítsd a támadási tervedet, így biztos lehetsz abban, hogyan tovább.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X