Kos

Szerencsés napod lesz a hétfő. Ma ugyanis kiderülhet, hogy nem kell megtenned valamit, amit egyébként sem akartál megcsinálni. Így nyugodt szívvel töltheted mással az idődet, és teljes nyugalommal foglalkozhatsz olyan dolgokkal, amelyek valóban szórakoztatnak téged, azok helyett a dolgok helyett, amelyek csak felidegesítenének.

Bika

Nagyon vicces barátnőid vannak, és talán erős a kísértés, hogy mindig csak a barátnőid vicces oldalát lásd meg. A helyzet azonban az, hogy a vicces álarc mögött egy sor komoly érték húzódik meg. Olyan értékek, amelyekre megéri alapozni, és amelyekre megéri számolnod akkor is, ha segítségre van szükséged. A barátnőid most minden helyzetet megoldanak.

Ikrek

Érzed a szabadság ízét hétfőn. Érzed azt, hogy hamarosan sokkal több szabadságod lesz, mint eddig. Most érdemes átgondolnod, hogy mi mindentől és ki mindentől akarsz függetlenedni. Mit jelent számodra a szabadság? Azzal, ha ezt tudatosítod magadban megkönnyíted az utadat a szabadságba. Azzal, ha ezt tudatosítod magadban, könnyebben választod majd a szabadságot is.

Ezt már olvastad?
Szerelmi horoszkóp Péntekre, Március 31., Sikerül tisztázni a dolgokat!

Rák

Vigyázat, hétfőn a szokottnál is édesszájúbb leszel. Ma szinte egész nap édességet kívánsz, és nagyon is szívesen falatozol különféle desszerteket. Néhány kocka csoki (vagy egy egész tábla) is lecsúszhat hétfőn. Nem baj, ha egy kicsit többet eszel a szokásosnál, de arra is érdemes odafigyelned, hogy ledolgozd mindazt, amit megeszel. Ma mozogj egy kicsit többet a szokásosnál.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X