Kos

Kedves Kos, valójában olyan elismerésekben lesz részed, amelyekre nem is számítottál. Talán olyan önzetlen tettet hajtottál végre, amiről azt hitted, senki sem veszi észre. Még az is lehet, hogy extra keményen dolgoztál, és nem vetted észre, hogy a főnököd ennyire figyel téged. Akárhogy is, nagyon fogsz örülni, ha dicsérettel halmoznak el, elismerik és jutalmazzák kedves vagy szorgalmas erőfeszítéseidet. A csillagok állása pozitív hatással lesz az érzelmeidre, és a döntéseid is jók lesznek. Viselj valamilyen sárga színű ruhát, hogy bevonzd magadhoz a pozitív szerencsét. Délután 2 és 4 óra között szerencsés leszel, mondják az asztrológusok.

Bika

A mai napon a barátaiddal a táncparketten találhatod magad, mivel a bolygók mozgásának köszönhetően hajlamos vagy a társasági életre. A kapcsolatok pozitív tendenciát követnek ezekben a napokban, így ma azt tapasztalhatod, hogy sok boldogságot kapsz a környezetedtől, kedves Bika. Tölts ma minél több időt barátaid és szeretteid társaságában, tanácsolják az asztrológusok. Minden fontos vagy szerencsés dolgot tervezz 17:30 és 19:00 óra közé, ha jó eredményeket szeretnél elérni. A rózsaszín a szerencse színed a mai napon.

Ezt már olvastad?
Szerelmi horoszkóp Péntekre, Március 31., Sikerül tisztázni a dolgokat!

Ikrek

Ikrek, a mai nap felélénkít, és készen állsz arra, hogy minden negatív energiát kiiktass az életedből. Lehet, hogy meg akarsz szabadulni az eddigi rossz szokásaidtól, és mindent elölről akarsz kezdeni. Ez azt is jelentheti, hogy a kapcsolataidat is újraértékeled ebben az új megvilágításban. Ez a nap jó alkalom egy kis önvizsgálatra; használd ki ezt az időt arra, hogy jobban megismerd, és hosszú távon sikerre készítsd fel önmagad. Viselj narancssárga színt, hogy motivált maradj, és összpontosíts a kitűzött új céljaidra. A legkedvezőbb időpont erre a 17.20 és 19.20 óra között lenne, mondják az asztrológusok.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X