Kos

Feszültséget okozhat közted és a partnered között, Kos, hogy egy bizonyos kiadást meg kell-e tenned vagy sem. Lehet, hogy te úgy gondolod, hogy ez most nem megvalósítható, míg a barátod elszántan belevág. Ez nem a megfelelő nap arra, hogy megpróbálj egyezségre jutni ebben a kérdésben. Valószínűleg egyikőtök sem fog engedni. Várj pár napot, amíg mindketten kicsit lazábbak lesztek.

Bika

Egy barátod esetleg partit rendez, és lehet, hogy elvárják tőled, hogy részt vegyél rajta. Valószínűleg stresszes napod volt, és nem igazán érzed magad képesnek rá. A barátod talán úgy próbál rávenni, hogy eljöjj, hogy bűntudatot ébreszt benned. Ne ess bele ebbe a csapdába. Csak akkor menj el, ha úgy érzed, hogy az alkalom értéke felülírja a pihenés szükségességét. A barátod meg fogja bocsátani, ha nemet mondasz.

Ikrek

Ma kellemetlen intuitív jeleket kaphatsz egy vagy több barátodtól, Ikrek. Ha megérzed mások feszültségét, az megkímélhet téged némi bánattól, mivel az emberek stresszesek lehetnek, és valószínűleg a semmiért is kiakadnak. A legjobb, ha magányos elfoglaltságokra koncentrálsz, ha teheted.

Rák

Ma elérhetsz egy olyan célt, amit már régóta szeretnél elérni, Rák. Furcsa módon a barátaid, a családod, sőt, még a párod sem tűnik olyan boldognak, mint amilyenre számítottál. Valószínűleg túl sok csalódás érte őket az utóbbi időben, és a sikered csak emlékeztetni fogja őket erre. Adj nekik egy kis időt, hogy rendezzék a saját ügyeiket, és gratulálni fognak neked. Ők is csak emberek.

Ezt már olvastad?
Ezek a csillagjegyek 2023. december vége felé nehéz időszakot élnek át

Oroszlán

Ma nagyon szeretnél időt tölteni a családoddal, Oroszlán, de lehet, hogy előbb még el kell végezned néhány házimunkát. Ez eléggé stresszelhet, ha hagyod. Tűrd fel az ingujjadat, és intézd el, amit el kell végezned, aztán siess vissza a valóságba. Pihenj és élvezd szeretteid társaságát!

Szűz

Ma a szokásosnál is nehezebben boldogulhatsz a szavakkal, kedves Szűz. Valaki kölcsönadhat neked egy könyvet egy meglehetősen homályos témában, amit nem tudsz megérteni. Sőt, lehet, hogy unalmasnak találod a könyvet – vagy bármi mást, amit megpróbálsz elolvasni! Nem akarod megbántani a barátodat. Tedd félre a könyvet, és próbáld meg később újra. A szavaknak akkor már világosabbnak kell lenniük számodra.

Mérleg

Néhány hír, amely egy barátodtól vagy kollégádtól érkezik hozzád, ma felrázhat, Mérleg. Lehet, hogy amit megtudsz, kétségbe vonja azokat az elképzeléseket, amelyeket életed nagy részében magadévá tettél. Ez összezavarhat téged. Ne érezd magad fenyegetve. Időről időre mindenkinek újra kell alkotnia bizonyos értékeket. Gondolkodj el rajta, amikor már nyugodtabb vagy, és talán rájössz, hogy ez mégsem olyan radikális.

Skorpió

Ma azt tapasztalhatod, hogy szinte minden ismerősöd párja veszekszik, Skorpió. Lehet, hogy van néhány nézeteltérésed egy jelenlegi vagy potenciális partnereddel, de emiatt nem kell aggódnod. Feszült és ideges vagy a külső nyomás miatt, ezért a szokásosnál kicsit türelmetlenebb lehetsz. Próbáld meg egy kicsit tovább feszíteni a türelmedet. Csak ma. Holnapra már minden rendben lesz.

Nyilas

Ma nagyon stresszes légkörbe kerülhetsz. A környezeted valószínűleg feszült és nyugtalan lesz, és ez alól te sem vagy kivétel. Lehet, hogy addig kell a környezetedben maradnod, amíg el nem éred a céljaidat. Az estét valószínűleg otthon, a tévé előtt akarod tölteni, és abszolút semmit sem csinálsz és gondolkodsz. Lazíts!

Ezt már olvastad?
Ők a legszerencsésebbek a szerelemben December 10-én

Bak

Egy jelenlegi vagy potenciális partnereddel nem biztos, hogy egyetértetek abban, hogy egyedül töltsetek-e el egy kis időt, vagy inkább menjetek el a barátaitokkal, Bak. Ha mindkettőtöknek nehéz napja volt, valószínűleg meglehetősen feszültek lesztek, és hajlamosak vagytok egymásra haragudni. A kompromisszum lehet a legjobb megoldás. Töltsetek el egy-két órát a barátaitokkal, aztán gyertek haza és pihenjetek. Így mindenki boldog lesz.

Vízöntő

Lehet hogy pont egy pihentető otthoni estére van szükséged, Vízöntő, de egy kollégád megkérhet, hogy vegyél részt egy üzleti vonatkozású eseményen. Lehet, hogy stresszes napokon vagy túl. Egy ilyen buli lehet, hogy az utolsó dolog, amire vágysz. Ne félj nemet mondani. Rengeteg kolléga lesz ott. Legfeljebb egy rövid megjelenést tegyél, majd távozz. Most nagyobb szükséged van a pihenésre, mint a kapcsolatokra.

Halak

Ma több emberrel is megpróbálhatsz kapcsolatba lépni, Halak, akik közül egyik sem biztos, hogy elérhető. Különösen egy távol élő barátnődet vagy rokonodat szeretnéd elérni. Ez frusztrálónak bizonyulhat, hiszen érdekes híreid vannak a számára. Próbálkozz tovább. Végül sikerülni fog kapcsolatot teremtened, és ő örömmel fog hallani felőled. Még az is lehet, hogy meghív látogatóba!

X