Kos

Feszültséget okozhat közted és a partnered között, Kos, hogy egy bizonyos kiadást meg kell-e tenned vagy sem. Lehet, hogy te úgy gondolod, hogy ez most nem megvalósítható, míg a barátod elszántan belevág. Ez nem a megfelelő nap arra, hogy megpróbálj egyezségre jutni ebben a kérdésben. Valószínűleg egyikőtök sem fog engedni. Várj pár napot, amíg mindketten kicsit lazábbak lesztek.

Bika

Egy barátod esetleg partit rendez, és lehet, hogy elvárják tőled, hogy részt vegyél rajta. Valószínűleg stresszes napod volt, és nem igazán érzed magad képesnek rá. A barátod talán úgy próbál rávenni, hogy eljöjj, hogy bűntudatot ébreszt benned. Ne ess bele ebbe a csapdába. Csak akkor menj el, ha úgy érzed, hogy az alkalom értéke felülírja a pihenés szükségességét. A barátod meg fogja bocsátani, ha nemet mondasz.

Ezt már olvastad?
Szerelmi horoszkóp Péntekre, Március 31., Sikerül tisztázni a dolgokat!

Ikrek

Ma kellemetlen intuitív jeleket kaphatsz egy vagy több barátodtól, Ikrek. Ha megérzed mások feszültségét, az megkímélhet téged némi bánattól, mivel az emberek stresszesek lehetnek, és valószínűleg a semmiért is kiakadnak. A legjobb, ha magányos elfoglaltságokra koncentrálsz, ha teheted.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X