Kos

Tarot kártya: A császár

Ragaszkodnod kell az elveidhez, kedves Kos. A császár kártya az önérvényesítés és az irányítás időszakát jelzi. Erős késztetést érezhetsz arra, hogy átvedd a helyzetek irányítását, és olyan döntéseket hozz, amelyek összhangban vannak a céljaiddal.

Maradj határozott és magabiztos, de kerüld a túl merev vagy uralkodó magatartást. Bízz az intuíciódban, vezessen méltányosan és együttérzően. A siker vár rád.

Bika

Tarot kártya: A világ

Legyen hited, kedves Bika. A Világ kártya arra bátorít, hogy bízz az utazásban és higgy az univerzumban. Úgy érezheted, hogy elértél egy platót, de maradj optimista, és haladj tovább.

Fogadd el az új lehetőségeket és tapasztalatokat, maradj nyitott a különböző perspektívákra. A világ a tiéd, hogy meghódítsd, ezért továbbra is higgy magadban.

Ezt már olvastad?
Szombati Tarot előrejelzés minden csillagjegy számára, 2023. június 10.

Ikrek

Tarot kártya: A csillag

Csatlakozz a felsőbb erődhöz, kedves Ikrek. A Csillag kártya azt sugallja, hogy egy magasabb hatalomtól kérj útmutatást. Lehet, hogy elveszettnek vagy bizonytalannak érzed magad, de bízz abban, hogy az univerzumnak terve van veled.

Kapcsolódj a spiritualitásodhoz, és keress belső békét meditációval vagy imával. Higgy abban, hogy a dolgok megoldódnak, és maradj bizakodó a jövővel kapcsolatban.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X