Kos

Tarot kártya: A szekér

A mai nap nehéz lesz számodra, kedves Kos, de légy nyugodt, hogy a kihívások ellenére is vannak dolgok, amiket el tudsz érni. Ma szarvánál fogva ragadd meg a bikát, és intézd el a dolgokat. Kitartásod lenyűgöző, ezért ne felejtsd el megveregetni a vállad a jól végzett munkádért.

Bika

Tarot kártya: Kardok lovagja, fordítva

Kedves Bika, itt az ideje, hogy felhagyj olyan tevékenységekkel, amelyeket nem szeretsz. Teljesen elfogadható, ha nemet mondasz, még a szeretteidnek is. Ma foglalj állást, és állíts fel világos határokat. Tudasd másokkal, hogy hol húzod meg a határt, és mutasd meg az eltökéltségedet. Fontos, hogy megértsék, mennyire komolyan gondolod.

Ikrek

Tarot kártya: Igazság

Az igazság fájdalmas lehet, és természetes, hogy bizonyos helyzeteket igazságtalannak érzünk. Azonban nem szabad elfelejteni, hogy az embereknek joguk van a saját életüket élni. A világról alkotott képed eltérhet az ideális elképzelésedtől. Az ilyen pillanatokban vegyél egy mély lélegzetet, és gyakorold a távolságtartást. Néha az a legjobb, ha elengedjük és továbblépünk az adott helyzetből.

Rák

Tarot kártya: Botok négyes, fordítva

Nem kell mindig minden megkezdett feladatot vagy vállalkozást befejezned, ezért ma tanácsos szünetet tartanod. Ha hagysz egy kis időt, új szemszögből láthatod a dolgokat. Néha csak egy kis időre van szükséged ahhoz, hogy megváltoztasd a véleményedet. A rohanás helyett fontold meg, hogy türelmet gyakorolsz, mivel gyakran ez bizonyul bölcsebb döntésnek.

Oroszlán

Tarot kártya: Érmék hatos

A mai nap ideális alkalom arra, hogy kifejezd a szereteted és támogatásodat valaki iránt, akit mélyen szeretsz. Van olyan személy az életedben, akiről tudod, hogy hasznát venné a segítségednek? Ne habozz felajánlani a segítségét. Kedvességed szívélyes fogadtatásban részesül és nagyra értékelik.

Szűz

Tarot kártya: Kardok ötös

Ma úgy tűnik, hogy egyfajta vitatkozó energia van a levegőben. Az emberek számára kihívást jelenthet, hogy kijöjjenek egymással, és még az is megkérdőjelezhető, hogy a kozmoszban van-e valami, ami ezeket a problémákat okozza. Ilyen helyzetekben hasznos lehet, ha egy lépést hátrébb lépsz. Néha az a legjobb megoldás, ha némi távolságot teremtesz és távolról figyelsz.

Mérleg

Tarot kártya: Az ördög, fordítva

Erősebb és érettebb lettél a korábbi énedhez képest. Ez az újdonsült erő lehetővé teszi számodra, hogy nemet mondj olyan dolgokra, amelyekre egykor vágytál. Kifejlődött benned a képesség, hogy a helyzeteket a valódi értékük szerint lásd, és ne keveredj felesleges drámákba. Ez a fejlődésedről és a rugalmasságodról tanúskodik.

Skorpió

Tarot kártya: Érmék lovagja

Erős személyiséged értékes adottság, amikor kihívást jelentő projektekkel kell megbirkóznod a munkahelyeden. Megtestesíted az erőművész tulajdonságait, következetesen eléred a céljaidat és új magasságokba jutsz. Elszántságod és lendületed visz előre, és lehetővé teszi, hogy könnyedén leküzdd az akadályokat. Használd ki ezt a belső erőt, miközben továbbra is kiválóan teljesítesz a szakmai erőfeszítéseidben.

Nyilas

Tarot kártya: Botok kilences

Ma úgy érezheted, hogy többre kényszerülsz, mint amire vágysz. A családodnak nagy elvárásai lehetnek azzal kapcsolatban, hogy szerintük milyennek kellene lenned. Fontos azonban, hogy ne feledd, a saját utadat kell követned. Használd ki a lehetőséget, hogy a saját dobod ütemére menetelj, és légy hű önmagadhoz. Fogadd el egyedi identitásodat, és maradj hiteles. Ne hagyd, hogy a külső nyomás eltérítsen attól, hogy az legyél, aki lenni szeretnél.

Bak

Tarot kártya: A világ, fordítva

Ma itt az ideje, hogy feltűrd az ingujjad, és odaadással dolgozz bármilyen feladaton vagy projekten, amin éppen dolgozol. Bár lehet, hogy nem kapod meg a szerencse kedvező támogatását, ne feledd, hogy lehetőséged van arra, hogy megkeresd amire vágysz. Ha erőfeszítéseket teszel és keményen dolgozol, elérheted a céljaidat és a törekvéseidet. A keresésnek ez a folyamata mélyebb megbecsülést alakíthat ki az elért eredményeid iránt. Fogadd el tehát az előtted álló kihívásokat, és hagyd, hogy elszántságod vezessen az úton.

Vízöntő

Tarot kártya: A császár, fordítva

Kedves Vízöntő, ma itt az ideje, hogy a béke fehér zászlaját lobogtasd. Nem áll szándékodban vitába szállni senkivel. Arra összpontosítasz, hogy békés és pihentető napod legyen. Még ha valaki próbál is provokálni, nem hagyod, hogy a bőröd alá menjen. Megőrzöd a nyugalmadat, és nem vagy hajlandó belerángatni magad felesleges konfliktusokba. Helyezd előtérbe saját jólétedet, és élvezd a nyugodt napot.

Halak

Tarot kártya: A remete

A mai napon elengedhetetlen, hogy időt kérjünk, és elsőbbséget adjunk a nagyon szükséges pihenésnek és kikapcsolódásnak. Ha teret teremtesz magadnak, jobban tudsz kapcsolódni a belső hangodhoz. Szánj időt arra, hogy értékeld a csendes magány pillanatait, és hagyd, hogy a gondolataid szabadon áramoljanak. Ezek a békés pillanatok lehetővé teszik, hogy tisztánlátásra és belátásra tegyél szert. Fogadd el ezt a lehetőséget az önreflexióra, és élvezd a vele járó nyugalmat.

X