Kos

Tarot kártya: A világ

Szerencsés vagy. Ma a sorsod találkozik a lehetőséggel. Ha a csillagok a javadra állnak, sokkal könnyebb kockázatot vállalni. Próbálj ki valami újat.

Bika

Tarot kártya: A torony

Előrébb kell járnod, mint az időjárás. Hirtelen probléma kerülhet az utadba. Ne legyél reaktív. Legyél inkább stratégiai.

Ikrek

Tarot kártya: A Nap

Jó meglepetés ér, és ez nagy mosolyt csal az arcodra. A lehetőségek végtelenek. Ma légy optimista.

Rák

Tarot kártya: Botok kettes

Melyik utat válasszuk? Bár lehet, hogy van egy megérzésed, hogy melyiket szeretnéd kipróbálni, lehet, hogy a logikusabb megközelítést kell követned. Lehet, hogy az idő rövidsége miatt most nem a szíved követésének van a legtöbb értelme.

Oroszlán

Tarot kártya: Botok hármas

Ma kreatív energia áll a rendelkezésedre a barátaidtól és a családodtól, amit megcsapolhatsz. Hívj át néhány barátot, hogy együtt dolgozzatok egy szobában. Rendelj pizzát, és csinálj belőle egyfajta bulit.

Szűz

Tarot kártya: Érmék ásza

A túl sok új projekt kissé megbolondíthat, ezért fejezd be, amit elkezdtél. Egyszerre csak egy dolgot jegyezz meg.

Mérleg

Tarot kártya: Kardok ötös

Rengeteg dolgot kell elintézned, mielőtt lehetőséged lenne arra, hogy jól érezd magad. Ezért ahelyett, hogy halogatnád, inkább intézd el gyorsan a teendőidet. Aztán tölts el egy szórakoztató estét.

Skorpió

Tarot kártya: A mágus

Van néhány tehetséged, amit rejtegetsz a világ elől, de mi lenne, ha megosztanád másokkal? Fontold meg, hogy ezt egy jó ügy érdekében teszed. Meglátjuk, mi történik.

Nyilas

Tarot kártya: Kelyhek hármas

Érzelmes nap ez a mai számodra. Néhány eleredt könny gyógyító lehet számodra. Ne félj sírni, és nyisd meg a szívedet a szeretetnek.

Bak

Tarot kártya: Érmék hatos

Egy osztálytalálkozó közeleg számodra, és lehet, hogy még mindig bizonytalan vagy, hogy el akarsz-e menni vagy sem. Lehet, hogy nagyon jó móka lenne elmenned, hogy találkozhass a régi barátaiddal és felzárkózhass. Fontold meg!

Vízöntő

Tarot kártya: A remete

Nem baj, ha ma úgy érzed, hogy szükséged van egy kis énidőre. Meg kell töltened a saját szeretetkelyhedet, hogy úgy szolgálhass másokat, ahogyan azt reméled. Szánj időt a lelked felfrissítésére.

Halak

Tarot kártya: A csillag

Ma valami gyönyörű és csodálatos vár rád. Érezni fogod, hogy az univerzum ott van számodra, és arra vár, hogy lehetőséget nyújtson, vagy kinyisson egy korábban bezárt ajtót,

X