Heti horoszkóp, 2021. október 4-10

Kos

A hét első fele nyugodt lesz, de szerdától a Kosok hagyják maguk mögött a pénzügyek birodalmát, és ugorjanak fejest a szerelembe. Nagyon jó, ha van egy másik jelentős személy, akivel együtt töltheti a szabadidejét. Ha nem, akkor meglátogathatod a szüleidet, randizhatsz vagy megismerkedhetsz valakivel, szem előtt tartva a szerelmi kompatibilitás-ellenőrzést. A hét második felében ne költs sok pénzt, és ne vegyél fel kölcsönt vagy adj kölcsön pénzt. Óvatosnak kell lenned a másokkal való kapcsolataidban, mert hamis érzelmeket mutathatnak, barátnak és bajtársnak adhatják ki magukat.

Bika

A csillagok és a bolygók ezen a héten növelik a Bikák érzékenységét, a mások érzékelésének képességét. Korábban a szakértők már elmondták, hogy mik a nagy érzékenység előnyei és hátrányai. Ki kell használni ezt az ajándékot, és nem szabad feleslegesen elkeseredni. Az asztrológusok azt is megjegyzik, hogy a Bikáknak új ellenségeik lehetnek ezen a héten, de fontos megjegyezni, hogy akik nem kedvelnek minket, két típusra oszthatók: az ostobákra és azokra, akik irigyek ránk. A Bika esetében ezen a héten inkább a második típus lesz a jellemző. Semmi sem fogja őket helyrehozni, ezért a legjobb, ha távol maradsz tőlük.

Ikrek

Az Ikreknek most minél több kapcsolatot kell kiépítenie az őszinte csillagjegyek képviselőivel. Az ilyen emberek segítenek nekik, hogy a siker csúcsán legyenek. Az őszinte emberek is jelentős támogatást nyújthatnak a szükség idején. Pszichológiai támogatásról beszélünk. Ha valaki egyedül cselekszik, kívülállóvá válhat. Az Ikreknek csapatmunkára van szükségük, különösen csütörtök után, mert a Vénusz megfosztja őket erejüktől és energiájuktól. Az asztrológusok azt tanácsolják, hogy hallgassunk a hozzánk közel állókra.

Rák

A Rákok csütörtöktől kerüljék a túlzott aktivitást, mert védőszentjük, a Vénusz ezen a napon veszít erejéből. A bolygó új jegybe lépése negatív hatással lehet a szerelemre – problémák, zárkózottság és a magánélet iránti vágy jelenik meg. A Rákok azt gondolhatják, hogy ez valamiféle átok a kapcsolatukra, de nem így van. Ez csak egy nehéz időszak, amikor a legjobb, ha a háztartási teendőkre és a hobbikra koncentrálsz. Nem kell provokálni a hozzád közel álló embereket, és negatív érzelmeket kiváltani bennük. Az asztrológusok azt tanácsolják, hogy adjunk nekik teret.

Oroszlán

Az Oroszlánoknak ezen a héten fokozniuk kell az állatövi energiaforrásaikat. Tény, hogy az energia még az olyan kellemes tevékenységekhez, mint a romantikus randevúk vagy a barátokkal tett kirándulások érdekes helyekre, is meglepően kevés lehet. Ennek ellenére az Oroszlánnak a hét első felében és a hétvégén rengeteg új lehetősége lesz, ezért érdemes lesz résen lennie. Ha adódik egy lehetőség, érdemes élni vele. Az asztrológusok azt tanácsolják az Oroszlánnak, hogy változatosságot teremtsenek a magánéletükben, a szabadidőben és a munkafolyamatban. Így felvidíthatják magukat.

Szűz

A bolygók viselkedésével kapcsolatos problémák ellenére a Szűz képes lesz megtalálni a szerelmet vagy megerősíteni a kapcsolatait, anyagilag boldogulni, és egyszerűen élvezni az életet. A legjobb, ha tapintatos vagy a kollégákkal és idegenekkel való érintkezés során. Ha lehetséges, magyarázd el nekik, hogy miért tetted ezt. Most nem érdemes új ellenségeket és rosszindulatúakat szerezni. Hét életmódváltó tippet is érdemes megfogadni. Segítenek a Szűz embereknek boldogabbá válni.

Mérleg

A Mérleg energiája kissé gyengébb lesz a Vénusz Nyilasba lépése miatt. Ez azt jelenti, hogy csütörtöktől a Mérlegek számára nehezebb lesz visszanyerni az energiát. Fizikai és erkölcsi erejüket is elveszítik. Az élet hat egyszerű igazsága segít helyreállítani őket. Ezeket követve a Mérlegek képesek lesznek legyőzni minden akadályt, ami az útjukba kerül. Szintén ebben a hét napban a jegy képviselői elkezdhetnek aggódni olyan kérdések miatt, amelyek már régen elvesztették aktualitásukat. Nincs szükség arra, hogy visszatérjünk ahhoz, amit már megtapasztaltunk, és nincs hatalmad a jövő és a jelen felett.

Ezt már olvastad?
Szerdai Horoszkóp, Szeptember 28., Izzani fog a levegő körülötted, te leszel a középpontban

Skorpió

A Skorpiók nyugodtan összpontosíthatják figyelmüket az élet szerelmi szférájára. Ahhoz, hogy a szerelmet az életükbe vonzzák, a Skorpióknak el kell fogadniuk az öt bölcs igazságot. Az e jegyhez tartozó emberek nyugodtan hagyatkozhatnak a dicsért intuíciójukra is. A hatodik érzékük valószínűleg most sem hagyja cserben őket. Akik már kapcsolatban élnek, azoknak sikerül a szerelem új aspektusait felfedezniük. A Skorpióknak a hét három legveszélyesebb napját, 7-től 9-ig a családjuknak kell szentelniük. Az asztrológusok azt javasolják, hogy a hetet otthonod kitakarításával kezdd. Javítja az energiádat és vonzza a szerencsét.

Nyilas

Köztudott, hogy otthonunk a hatalom helye. Ahhoz, hogy a Nyilasok az energiát az otthonuk falai között maradva visszaállíthassák, ahelyett, hogy továbbra is elszivárogna, meg kell szabadulniuk azoktól a dolgoktól, amelyek ellopják azt. Ezen a héten is nagyon hasznos, ha megszabadulsz azoktól az emberektől, akik idegesítenek a viselkedésükkel, és elutasítod az aurájukat. Abba kell hagynod a velük való kommunikációt, hogy ne veszítsd el miattuk az önbizalmadat és a szerencsédet. Általában az asztrológusok azt tanácsolják az e jegyhez tartozó embereknek, hogy a megszokott ritmusukban cselekedjenek, anélkül, hogy radikálisan megváltoztatnák terveiket.

Bak

A Bak számára a csillagok és a bolygók gyors szellemi növekedést ígérnek. Ez egy nagyszerű időszak a gyakorlásra, az imádságra és a karma jó cselekedetek általi megtisztítására. Az asztrológusok azt tanácsolják, hogy kerüljük el a spirituális növekedés buktatóit. Óvatosabbnak és előzékenyebbnek kell lenned a másik feleddel. A szerettünk megsértése csalásra késztetheti őt. Pénteken és szombaton, amikor a Nap negatív aspektusban áll a Merkúrral és a Marssal, szerelmi háromszögek nyílhatnak meg, és családi problémák merülhetnek fel.

Vízöntő

Ez az időszak ideális a mágikus rituálék, a tudatos álmodás gyakorlása, a meditációk és az imák számára. A Vízöntőknek a belső világuk átalakítására, a nem kézzelfogható előnyökre kell összpontosítaniuk. Ez egy nagyszerű időszak a randizásra, ismerkedésre. Az önfeláldozás ereje segíti a Vízöntőket abban, hogy szerelmi és egyéb vágyaikat beteljesítsék. Az egyetlen probléma az, hogy az éjszakai csillagoknak most rossz a kedvük. Pálcákat tesznek a kerekekbe, és minden lehetséges módon megnehezítik az életüket. Az asztrológusok azt tanácsolják az e jegyhez tartozó embereknek, hogy ne a legrövidebb, hanem a legőszintébb utat válasszák a sikerhez.

Halak

Október 4. és 5. kedvező napok lesznek a Halak számára. Ezután, mint a legtöbb embernél, a Vénusz, a Nap, a Mars és a Merkúr miatt nehéz időszak következik. Ahhoz, hogy leküzdjék az útjukba kerülő akadályokat, a Halaknak meg kell tisztítaniuk aurájukat a negativitástól. Többet kell álmodni és kevesebbet kell emlékezni valami rosszra és kellemetlenre. Az asztrológusok azt tanácsolják, hogy még a legkellemetlenebb emberekkel szemben is legyünk tapintatosak. Ellenkező esetben súlyos veszekedések és konfliktusok időszaka kezdődik.

Talán ezek is érdekelhetnek