Kos

A Kosnak nem szabad elfelejtenie, hogy az út a járókelő lába alatt van. Semmilyen körülmények között sem szabad közömbösnek és lustának maradni. Ez nemcsak az ügyekre és a gondokra vonatkozik, hanem a szerelemre is. Erősebbé válnak ezek az emberek az éjszakai csillagok gyengeségének időszakában, és segítenek követni az élet egyszerű igazságait. Fontos, hogy lépéseket tegyünk, de ne essünk túlzásokba. Az energiát és az erőt meg kell takarékoskodni, mert a hét végén valami váratlan dolog történhet. Könnyen lehet, hogy a hétvégén az új aggodalmak és gondok miatt nem fogod tudni rendesen kipihenni magad.

Bika

A Bikák számára fontos, hogy odafigyeljenek az egészségükre – mind fizikailag, mind lelkileg. A betegségeknek okai vannak, amelyek mindegyike nagy problémákhoz vezethet. Nagyon fontos, hogy harmóniában maradjunk a szeretteinkkel. A kölcsönös megértés a legjobb gyógyír a bajokra és a szomorkodásra. Minél több időt tölt a Bika a barátaival, szeretteivel és a másik felével, annál jobb. Az üzleti életben és a munkában az asztrológusok azt tanácsolják a Bikáknak, hogy ne fedjék fel lapjaikat a versenytársak és a kollégák előtt. Fontos, hogy a terveket titokban tartsuk, nehogy a legkritikusabb pillanatban kisiklassák őket.

Ezt már olvastad?
Vasárnapi horoszkóp, Március 26., Minden szinten sikeresek leszünk!

Ikrek

Az Ikrek embereknek vasárnap és pénteken jobb, ha szerencsét hozó rituálékat használnak, mert ezeken a veszélyes napokon elhagyhatja őket a szerencse. A hét végén is többet kell pihenned, és kevesebbet kell vitatkoznod az emberekkel, és kevesebbet kell aggódnod. Ha az Ikrek meg akarják változtatni az egész életüket, akkor először önmagukon kell változtatniuk valamit. Ez a törvény mindig működik, és ezen a héten különösen. Ez egy kihívásokkal teli és kiszámíthatatlan hét, ahol a lehető legkevésbé kell fáradtnak lenned, ne menj hosszú utakra, üzleti utakra, kevesebbet kommunikálj agresszív emberekkel.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X