Heti horoszkóp, 2023. április 24-30., Soha vissza nem térő lehetőségek érkeznek az utunkba!

Kos

A bolygók általános negatív állapota ellenére a Kosoknak mindenképpen sikerülhet változtatniuk az életükön, de csak akkor, ha tesznek érte némi erőfeszítést. A kételyek nagyon veszélyesek lehetnek ebben a tekintetben, mivel nem engedik, hogy a pozitív változás gyorsan bekövetkezzen. Hinniük kell a legjobbakban és önmagukban. Ez a legfontosabb dolog most. Az asztrológusok azt is tanácsolják ezeknek az okos és pozitív embereknek, hogy ne mélyen magába mélyedjenek. A hibák hibák, de időnként a vereségekről győzelmekre kell váltani. Ne gondolj többé a rossz dolgokra, mert az nagyon lehúzhatja a Kosokat.

Bika

A Bikákra kimért, de rendkívül nagy kihívást jelentő időszak vár, amelyben az asztrológusok nyomatékosan azt tanácsolják nekik, hogy tartsanak be hét egyszerű szabályt, amelyek célja, hogy ne adják fel és ne törjenek össze a problémák áradata alatt. A szakértők azt tanácsolják a Bikáknak, hogy ne menjenek el a végletekig sem. Ha minden jól megy, akkor sem tanácsos minden sarkon kiabálni róla, és nem szabad lazítani. Ha rosszul alakulnak a dolgok, nem kell depresszióba esni, és megfertőzni a körülötted lévőket a lehangoltságoddal. A Bika-embereknek óvatosnak kell lenniük azokkal szemben, akik megpróbálják irányítani őket. Az ilyen emberek most rendkívül veszélyesek és mérgezőek lesznek.

Ikrek

Az április 24. és 30. közötti éjszakai fényszórók segítenek az Ikreknek megoldani a karmikus problémáikat. Ez nem jelenti azt, hogy most már lesz is eredmény, de a Levegő jegyűek mindenképpen képesek lesznek felvázolni egy cselekvési tervet. A legfontosabb most az, hogy ne essenek más befolyásának csapdájába. Lehetséges, hogy az Ikrek azt akarja majd, hogy valaki más irányítsa őket. Ezért az asztrológusok azt tanácsolják nekik, hogy ne kommunikáljanak olyan emberekkel, akikkel a beszélgetés már az elején kellemetlen lesz. Talán az intuíció segít nekik azonosítani a rejtett manipulátort. Jobb, ha megbízható emberekkel és rokonokkal kommunikálnak.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X