Heti horoszkóp a 2023. augusztus 7-től 13-ig tartó hétre

Kos

A Kosoknak az asztrológusok határozottan azt tanácsolják, hogy óvakodjanak a túlzásoktól. Ennek abszolút mindenben meg kell nyilvánulnia. Az augusztus 7-től 13-ig tartó időszak a Kosok számára a lehető legharmonikusabb legyen. Nem kell sehová sem rohanni, és nem kell mindenkinek bizonygatni az igazát és az értékességét. Fontos, hogy egy kicsit földeljék le magukat és lassítsanak. A munkahelyeden az együttműködésre és az új kapcsolatok kialakítására tett kísérletekre a legjobb időszak következik.

Bika

A Bika a legerőteljesebb belső átalakulásra számíthat. Az asztrológusok úgy vélik, hogy e csillagjegy képviselői rendkívül nagy valószínűséggel képesek lesznek másképp tekinteni az életükre, önmagukra, a hitükre és a hobbijukra. Sok minden megváltozik a fejükben, ami azt jelenti, hogy az életük egésze is megváltozik. Nem kizárt, hogy a Bikák a korábban elkövetett hibák visszhangjával is szembesülnek majd.

Ezt már olvastad?
Őszi napéjegyenlőség Szeptemberben: Maradjatok nyugodtak

Ikrek

Míg a többi jegy az általános szabályok betartására kényszerül a problémák megjelenésének és kialakulásának veszélye alatt, addig az Ikrek megengedhetik maguknak, hogy önmaguk maradjanak. Ez az az időszak, amikor az e jegyhez tartozó emberek a lehető legszabadabbak a vágyaikban. Annak szenteljenek időt, amit ők maguk szükségesnek tartanak. Nem próbálnak más dallamára táncolni. Ahogy mondani szokták – „teljes gőzzel előre és egy lépést sem hátra”.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X