Kos

A Kosoknak ezen a héten érdemes időt szánniuk a tanulásra, mások bölcsességének elfogadására. Ilyenkor fontos meghallgatni mások szavait, hogy rájöjjünk, milyen keveset is tudunk valójában az életről. Más emberek nemcsak új információk forrásává válnak, hanem az inspiráció forrásává is. Persze, mindenben megbízni, amit mondanak, semmiképpen sem jó ötlet. Ehelyett a szakértők azt tanácsolják a Kosoknak, hogy rendszeresen figyeljenek a megérzéseikre, a hatodik érzék ugyanis időnként nagyon hasznos támpontokkal szolgálhat.

Bika

A Bikáknak érdemes a hetet és az új hónapot azzal kezdeniük, hogy otthon alakítanak ki egy pozitív erőteret. Korábban már elmondtuk, hogyan lehet ezt megtenni. Az energia viszonyoknak köszönhetően a Bikáknak most több időt kell otthon tölteniük a pozitív energiák között, mint az otthonon kívül eső ellenséges környezetben. Ezért javasolják az asztrológusok, hogy teremtsenek harmóniát a lakhelyükön. A hét végén a szél iránya megváltozik, így szembeszélből hátszélre válthat. Ezt a Vénusznak köszönhetjük, amely május 7-én a Rákba lép, és egy azonnali és hatalmas pozitív energiakitörést vált ki, ami a Bikákból az elmúlt hetekben hiányzott.

Ezt már olvastad?
Szombati horoszkóp, Június 10., Új ötleteid támadnak ma

Ikrek

Az Ikreknek asztrológusok erősen ajánlják, hogy figyeljenek a felülről jövő jelekre. Őrangyalaik figyelmeztethetik őket a leselkedő veszélyekre. Ezek az emberek az univerzum védelme alatt állnak majd, így nem fenyegeti őket a terveik ésszerűtlen felborulása és nem várható, hogy ezekkel kapcsolatos problémák merüljenek fel. Az asztrológusok arra is figyelmeztetnek, hogy május elején ne tűzzünk ki túlságosan ambiciózus célokat. Az ebben az időszakban kitűzött elérhetetlen célok kétségbeesésbe taszíthatják az Ikreket, ez pedig más területeken is problémákhoz vezethet, ezért szükséges, hogy objektíven tekintsenek a világra és a dolgokra.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X