Kos

Az agresszivitás nem segít

Jól haladsz az ügyeiddel, így az elkövetkező napokban a meghatározott tempót követed, és felgöngyölíted az üzleti és szakmai ügyeidet. Nincs szükség arra, hogy demonstráld harcias természetedet, hogy azt sugalld másoknak, hogy ha úgy döntesz, hogy agresszívan cselekszel – senki sem állíthat meg. Ez így van, de a céljaid eléréséhez számos civilizált módszer létezik, amelyekkel sokkal jobban tudod végezni a munkádat. A péntek, a szombat és a vasárnap kemény, a hétfő pedig sikeres. A következő napok a sikerrel fognak örvendeztetni, de ennek elérése egyáltalán nem lesz könnyű.

Bika

Feszült szakasz

Közéleti szellemű, polgári beállítottságoddal a sürgető társadalmi problémákon is dolgozol, hasonlóan gondolkodó embereket vonzva és megoldásokat javasolva mindazok javára, akik kiutat keresnek a válságból. A Bika képviselőit egy pillanatig se tévessze meg, hogy ravasz eszközöket találnak céljaik megvalósítására. Ez az ötlet halálra van ítélve, és ne áltasd magad, hogy sikerülni fog. Váratlanul súlyos problémák következnek. A sikeres megvalósításhoz szükség van egy befolyásos és tekintélyes személy támogatására és garanciájára. Az időszak súlyos. Sikeres és erős napok a mostani hét nap alatt a vasárnap, a kedd és a csütörtök.

Ezt már olvastad?
Szerelmi horoszkóp Péntekre, Március 31., Sikerül tisztázni a dolgokat!

Ikrek

A változások kibontakoznak

Fokozott érdeklődéssel fogsz belelépni a szakmai munkádba, kihasználva az ezzel járó jó lehetőségeket. Az új heti szakasz egyértelművé teszi, hogy az Ikrek képviselői változások előtt állnak. Az utóbbiakat sok esetben valaki hathatós beavatkozása okozza, akarata szerint rendezed a helyzetet. A szóban forgó változások személyesen és szakmailag is érintenek téged. Az előttünk álló hét egy sikeres pénteki napról és egy meglehetősen sűrű hétvégéről szól. A hétfő veszekedéseket hoz. A következő három nap sikeres, és ígéretes fejleményeket vetít előre.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X