Kos

Kicsit nosztalgikus hangulatban vagy ezen a héten. Sokszor eszedbe jutnak gyermekkori emlékek, és olyan eseményekre is visszaemlékszel, amelyekkel nem foglalkozol sokat a mindennapok során. Máskor nem jellemző rád ez a hangulat, de lehet, hogy ebben az esetben segítség lehet számodra. Hiszen akadhatnak olyan múltbéli érzelmi helyzetek életedben, amelyekkel komolyabban kell foglalkoznod, hiszen nem dolgoztad még fel őket. Engedj nyugodtan ennek az erőnek, és ha úgy érzed, akkor vállald fel a vele járó fájdalmat is. Hosszabb távon segíteni fog neked.

Bika

Ezen a héten kellemetlen felfedezést tehetsz, közvetlen környezeteddel kapcsolatban. Lehet egy kis nézeteltérésed, például a szomszédokkal, és rájöhetsz, hogy milyen kellemetlen alakok is laknak éppen a te környezetedben. Azonban ne felejtsd el, hogy most indulataid szemüvegén keresztül vizsgálod a helyzetet, és egy-két hét múlva már egészen más véleményen lehetsz. Lehet, hogy akkor megbocsátóbb hangulatban leszel, és sokkal jobban tudod követni mások cselekedeteit, motivációit. Ebből következik, hogy inkább ne vessz össze tartósan senkivel.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Június 8., Pozitív és eredményes napra számíthatsz

Ikrek

Még mindig munkáddal, és egzisztenciáddal foglalkozol ezen a héten. Lehet, hogy a múlt héten sikerült kiharcolnod egy kis plusz pénzt magadnak, de mégsem vagy maradéktalanul elégedett. Érzelmileg visel meg a kialakult helyzet, nem tudod, hogy vajon jó helyen vagy-e munkád tekintetében, vagy pedig egészen máshoz kellene fognod. Azt javaslom, hogy várd meg, amíg egy kicsit objektívebben tudod szemlélni saját helyzetedet, vagyis távolodj el egy kicsit érzelmileg a problémától. Így sokkal jobb döntést tudsz hozni.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X