Kos

A hét elején átélhetsz néhány olyan pillanatot, amikor elbizonytalanodsz a fejlődéseddel vagy a képességeiddel kapcsolatban, de szerencsére a Nap és az Uránusz közötti aspektus pozitív energiát ad, és arra ösztönöz, hogy emlékezz a személyes értékeidre, fejleszd az önbizalmadat, és lépj ki a negatív kritikus gondolkodás ezen területéről.

A hét közepén arra ösztönzünk, hogy jobban szervezkedj, és figyelj a részletekre, hogy a dolgok harmonikusan haladjanak. Ha a feladatok teljesítése közepette erős a kísértés, hogy elszakadj, próbálj meg rövid szüneteket tartani, hogy felfrissülj. Kerüld azt is, hogy jelentőséget tulajdoníts mások negatív véleményének vagy bármilyen olyan véleménynek, amely megpróbál befolyásolni téged.

A hét vége felé a legjobb, ha a saját jóléted érdekében jobban odafigyelsz a pénzügyeid kezelésére. Lehet, hogy kísértésbe esel, hogy többet költs a szükségesnél. Július 10-én a Rákban járó újhold energiát és inspirációt ad ahhoz, hogy megerősítsd a magánéleted stabilitását, és javítsd a családoddal és szeretteiddel való kapcsolataidat. Ez egyúttal egy lehetőség arra is, hogy jobban odafigyelj az érzelmi szükségleteidre, és kiegyensúlyozd magadat.

Bika

A hét elején ellentmondásos érzéseket tapasztalhatsz, különösen a kommunikáció terén, valószínűleg a legőszintébben és leghitelesebben szeretnéd kifejezni magad, de nincs hozzá bátorságod, mert félelmek és bizonytalanságok gondolataiba merülsz. Szerencsére a Nap és az Uránusz közötti aspektus arra ösztönöz, hogy mutasd meg a jó tulajdonságaidat, és bízz a lehetőségeidben.

A hét közepén fennáll a veszélye annak, hogy hagyod, hogy a képzeleted és a lehetőségek mentális felfedezése vezessen, miközben a gyakorlati dolgokkal kellene foglalkoznod. Ezért bármilyen ötleted van, jegyezd le, hogy emlékeztesd magad, és adott esetben összpontosíts a prioritásokra. Valószínűleg egyensúlytalanságot tapasztalsz aközött, amit szakmailag akarsz, és amire szükséged van a magánéletedben. Vigyázz, hogy ne használd el az energiádat öntudatlanul, az ambíció és a motiváció hasznos, de ne alakítsd át őket mérgező hozzáállássá magad számára.

A hét vége felé, július 10.-én az Újhold a Rákban arra ösztönöz, hogy fejleszd a lehetőségeidet, és levedd a követ a hátadról, ha vannak bizonyos elfojtott érzéseid vagy gondolataid. Itt az ideje, hogy elszántsággal fejezd ki magad, hogy harmonikusan történhessen a fejlődés az életedben.

Ezt már olvastad?
Szerelmi horoszkóp Péntekre, Március 31., Sikerül tisztázni a dolgokat!

Ikrek

A hét elején kétségek merülhetnek fel benned az álmaiddal kapcsolatban, talán nehezen tudod megvalósítani őket, főleg azért, mert nem érzed magad eléggé rátermettnek. Szerencsére a Nap és az Uránusz közötti aspektus felerősíti az intuíciódat, és arra ösztönöz, hogy jó döntéseket hozz magadnak, és remek ötleteket kapj, amelyeket a gyakorlatba ültethetsz.

A hét közepére ambícióhiánnyal szembesülhetsz, ami a nyomasztó érzelmek miatt lehet, hogy megakadályozzanak az előrehaladásban. Bár ez nehéz ebben az időszakban, jó, ha a lehető legnyitottabban gondolkodsz, és nem korlátozódsz olyan személyes meggyőződések által, amelyek nem használnak neked.

A hét vége felé arra inspirálódsz, hogy támogatást nyújts a rászorulóknak, és több pozitív energiát vigyél a személyes teredbe. Július 10.-én a Rákban járó újhold kiváló alkalom arra, hogy felülvizsgáld, hogyan gazdálkodsz az erőforrásaiddal és a hozzáállásoddal egy közeli kapcsolatban. Lehetőséged van arra, hogy bizonyos dolgokat jelentősen javíts.

Rák

A hét elején vegyes érzésekkel szembesülhetsz a szakmai környezeteddel kapcsolatban, valószínűleg bizonyos félelmek miatt hiányzik belőled az ambíció. Szerencsére a Nap és az Uránusz közötti aspektus arra késztet, hogy tisztázd az elképzeléseidet, és arra ösztönöz, hogy bízz képességeidben és az álmaid megvalósításának lehetőségében.

A hét közepére arra ösztönzünk, hogy nagyobb jelentőséget tulajdoníts az egyensúlyodnak, különösen, mivel sok zavaró tényezőt okozhat a másfajta megközelítés keresésének és új dolgok kipróbálásának kényszere. Ez hatással lehet a termelékenységedre, ezért próbáld meg úgy szervezni magad, hogy mindenre legyen időd, amit szeretnél.

A hét vége felé lehetőséged nyílik arra, hogy előrelépj és jobban megérts bizonyos kérdéseket. Július 10.-én a te csillagjegyedben járó újhold arra ösztönöz majd, hogy magabiztosan kövesd az érdeklődésedet, céljaidat és álmaidat. Lehetőséged van az újrakezdésre a személyes szférádban, vágj bele elszántan.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X