Heti horoszkóp Kos

Ez a hét nem lesz a kedvenced, mert hétfőn, kedden és pénteken feszült konstellációk veszélyeztetik az egészségedet és a munkádat egyaránt. Nem kell megijedned, elég, ha vigyázol magadra. A Szűz jegyben járó bolygók a táplálkozás és következetesség fontosságát hangsúlyozzák. A munkádban kerüld az összetűzést, mert elhúzódó feszültség lesz belőle! Ez különösen a pénteki teliholdas napra érvényes. Hétvégén a Kos Hold és a többi tüzes jegyben járó bolygó is jó hatással lesz testedre, lelkedre…

Heti horoszkóp Bika

Azok a nehéz állások, amik hétfőn, kedden és pénteken lesznek, a gyerekekkel kapcsolatos ügyeidet nehezítik meg. Feszült konstellációk veszekedős hangulatot mutatnak. Pedig játékosan, vidáman bármit könnyen megoldhatsz. Mindez a pénteki napon lesz a legnagyobb kihívás, amikor a teliholdtól mindenki „mérgezett egérré” válhat. Szerencsére hét közepén lesz egy kedvező fényszög, ami hatékonnyá és frissé tesz a munkában. Hétvégén a Kos Hold és a tüzes jegyekben járó bolygók az aktív pihenést támogatják.

Heti horoszkóp Ikrek

Hétfőn, kedden és pénteken feszültséget generáló bolygóállások fognak hátráltatni. A magánélet és a hivatás között leszel „kifeszítve” szó szerint. Azért jó, ha tudsz róla, mert kihúzhatod a helyzet „méregfogát”. És így nem fogsz idegeskedni. Ellensúlyozásaként szerda a te napod: szerencsés fényszög lesz a Hold és Vénusz között. Emiatt elemedben fogod érezni magadat. A pénteki teliholdas napot bírd ki! És a hétvége már a barátaidé! A Kos Hold és a jó konstellációk jó hangulatot ígérnek…

Heti horoszkóp Rák

Nagyon fontos, hogy tudj róla: minden korábbinál óvatosabbnak kell lenned hétfőn, kedden és pénteken, mert balesetveszélyes bolygóállások lesznek. Ne ijedj meg, de ne is vedd félvállról! A pénteki telihold lesz a legkritikusabb. A héten egyetlen nap lesz a csütörtök, amikor a Halak Hold hatására elemedben leszel. Ekkor érzelmileg kiegyensúlyozott és optimista leszel, és mindent szépnek fogsz látni. Hétvégén a Kos Hold merészsége és a jó fényszögek arra buzdítanak, hogy bátran álmodozz, tervezgess!

Heti horoszkóp Oroszlán

Anyagi szempontból nem túl jó híreket mutatnak azok a bolygóállások, amelyek hétfőn, kedden és pénteken lesznek az égen. Ez azt jelenti, hogy minden költségedet át kell gondolnod. A Szűz bolygók (Nap és Merkúr) abban támogatnak, hogy pedánsan megtervezd a bevétel – kiadás egyensúlyát. Ez pénteken, telihold napján látszik a legnehezebbnek. A heti feszültségeket hétvégén ki kell pihenned. A Kos Hold és a többi tüzes bolygó hatására mozgalmas programokkal kéne kikapcsolódnod. Azok töltenek fel.

Heti horoszkóp Szűz

Szerencsédre a Nap még a Szűz jelében jár. Ez nem véd meg teljesen, de jobb pozíciót jelent. Sajnos hétfőn, kedden és pénteken is lesznek feszült bolygóállások, amelyek konfliktust, és akár szakítást is hozhatnak. Ezek közül a legrázósabbnak a pénteki telihold ígérkezik. Sajnos olyan emberekkel lesz dolgod, akiket nem érdekelnek a tények, mert mindent érzelmi alapon közelítenek meg. Nem úgy, mint te. A hétvége erős kettősséget mutat: szombaton bátrabban költekezhetsz, de vasárnap már nem.

Heti horoszkóp Mérleg

Ezen a héten a Szűz bolygók és a nehéz fényszögek kimerültséget jeleznek számodra. Kalkuláld be, hogy ha most lebetegszel, akkor lassan fogsz felépülni! De ha adsz magadnak időt a pihenésre, lazításra, akkor nem lesz baj. Különösen kritikus napok: hétfő, kedd és péntek. Közben a szerdát imádni fogod. Ekkor lesz egy szuper fényszög a Hold és a Vénusz között, ami kicsit felélénkít. A hétvége egyértelműen, sőt végzetesen a szerelemről fog szólni. Akkor is, ha van párod, és akkor is, ha még nincs.

Heti horoszkóp Skorpió

Örülhetsz, mert te kimaradsz abból a feszültségből, ami hétfőn, kedden és pénteken a legtöbb ember életét mérgezi. Ettől még lesz dolgod: pénteken, telihold napján különösen együtt érzőnek kell lenned. A Szűz Nap – Halak Hold szembenállás mindenkit ingerelni fog. Előtte a csütörtök lesz a te napod. A Halak Hold hatására előjöhet belőled a bohókás gyerek, aki felhőtlenül tud örülni. A hétvégéd eseménydúsnak ígérkezik a Kos Holdnak és a többi tüzes jegyben járó bolygónak köszönhetően.

Heti horoszkóp Nyila

Könnyen lehet, hogy hétfőn, kedden és pénteken ingerült leszel. Rendkívül feszült konstellációk lesznek az égen, amik miatt úgy fogod érezni, hogy nem tudsz egyszerre két fronton helytállni. Hétfőn Merkúr – Mars, kedden Nap- Mars, pénteken a telihold borzolja az idegeidet. Ezek közül a pénteki teliholdas nap ígérkezik a legrázósabbnak. Ekkor nem csak te, de szinte mindenki ingerlékeny lesz. Hétvégén helyreáll a rend: a Kos Hold és a többi tüzes bolygó biztosítja a jó kedvet. Így ismét derűs leszel.

Heti horoszkóp Bak

Ezen a héten körültekintőnek kell lenned az utakon és a kapcsolataidban is, mert balesetveszély és konfliktus is leselkedik rád. Elsősorban hétfőn, kedden és pénteken kell vigyáznod magadra és a többi érintettre. Szerencsére a te higgadtságod kedvezően hat mindenkire. Az is szerencse, hogy a Szűz jelében járó bolygók (Nap és Merkúr) támogatnak téged. A hétvégéd akkor lesz jó, ha a lehető legtöbb időt a családoddal töltöd. Ebben „szövetségeseid” a Kos Hold és a többi tüzes jegyben járó bolygó.

Heti horoszkóp Vízöntő

Fejfájást szimbolizálnak az égi folyamatok: a kiadásaidat kellene visszafognod. Hétfőn, kedden és pénteken olyan feszült bolygóállások lesznek, amik anyagi nehézségeket jelentenek. Szerencsére a szerda lesz a te napod, amikor szuper fényszög szuper híreket hoz neked. Igaz, hogy ez nem pénzzel kapcsolatos jó hír, de azért még örülni fogsz neki. A pénteki Szűz – Halak telihold ismét a pénztárcádon üthet léket. Még jó, hogy jön a hétvége, amikor a Kos Hold az utazásnak és kirándulásnak kedvez…

Heti horoszkóp Halak

Jobb, ha felkészülsz, hogy a hónap legfeszültebb hete elé nézel. Hétfőn, kedden és pénteken nézeteltérést szimbolizálnak a bolygók. Nagyon kell vigyáznod, ha nem akarsz vitát és/vagy szakítást. A te szelídséged a leghatékonyabb ellenszere a feszültségeknek. De a pénteki telihold még téged is próbára fog tenni. Ez az év legérzékenyebb teliholdja a te szempontodból. Hétvégén lazítanod kell. Máskülönben bármikor kiborulhatsz. És tudod, hogy a sírásod megijeszti, megijesztheti a szeretteidet.