Heti horoszkóp Kos

Nem lesz panaszod a hét legelejére a tüzes konstellációknak köszönhetően. Jó lenne, ha ez a lendület kitartana. Ugyanis a föld jegyekben járó bolygók és a szerda reggeli Szűz újhold koncentrációt igénylő munkát mutatnak. A hét második felében (különösen pénteken) párkapcsolati kihívások várnak rád. Pénteken késő este a Mérlegbe lépő Nap is ezt szimbolizálja. A hétvégi bolygóállások szerint kizárólag legális, felvállalható kapcsolatba mehetsz bele. Ugye tudod, hogy a titkolózás nem neked való?

Heti horoszkóp Bika

Hétfőtől szerda délig elemedben leszel. A föld jegyekben járó bolygók (Szűz Hold, Mars, Bak Plútó), szerdán hajnalban a Szűzbe lépő Vénusz és a reggeli Szűz újhold megnyugtat. Mivel nem sürget, hanem engedi, hogy a saját tempódban intézz mindent. A hét közepén a munkahelyi kommunikációban kell/kellene fejlődnöd a Mérleg Hold szerint. A hétvégéd szenvedélyesnek, szerelmesnek ígérkezik. Ha van párod, akkor tudod, hogy kivel, ha még nincs, akkor csupán a nyitottságodon múlik, hogy kivel töltöd…

Ezt már olvastad?
Vasárnapi horoszkóp, Március 26., Minden szinten sikeresek leszünk!

Heti horoszkóp Ikrek

Nem lesz feszültségmentes a hét eleje: családi és/vagy ingatlan ügyek terelik el a figyelmedet a karrieredről. Pedig ezzel is kéne törődnöd. A szerda reggeli Szűz újhold új szituációt, új embert, új megoldást hoz neked. Elsőre kétséges, hogy tetszeni fog-e. Kicsivel ez után már elemedben leszel. A Mérleg Hold „visszaadja” a lelkesedésedet és az optimizmusodat. Hétvégén a vizes konstellációk vizes programoknak kedveznek. Szükséged lenne valami lazításra. Egy fürdő, úszás, szaunázás jó tenne.

Heti horoszkóp Rák

Hét elején a Szűz jelében felsorakozó bolygók utazásnak, tanulásnak, vizsgázásnak, tárgyalásnak kedveznek. Minden ilyesmit vállalj be! Erről szól a szerdán hajnalban Szűzbe lépő Vénusz és az újhold is. Majd ezek után a családod fog gondoskodni arról, hogy véletlenül se unatkozz. Türelmesnek kell lenned, ha nem akarsz konfliktust. Főleg pénteken. A hétvégére lecsillapodnak a kedélyek. Szép hétvége elé nézel a Skorpió Hold és kitűnő fényszögek tükrében. Lubickolj, és értékeld, hogy jól élsz!

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X