Kos


Ezen a héten próbálj nagyobb együttérzést tanúsítani a körülötted élő emberek iránt. Ha élesen reagálnak, vagy cselekedeteik logikátlannak tűnnek számodra, ne rohanj azonnal támadni őket, és ne mutasd meg hibáikat. Próbáld meg belegondolni magad a helyzetükbe, és megérteni őket. Különösen óvatos legyeél hétfőn és kedden, amikor nagyobb lesz a konfliktusveszély.

Bika


A hét első két napján harcokra számíthatsz. Az igazságtalanságok irritálni fognak, és ha olyan helyzet áll elő, amelyben úgy érzed, hogy a türelmed elfogy, akkor aligha tudnád most visszafogni magad és elnyomni a dühödet. Számodra a kihívás az lesz, hogy eldöntsd, milyen csatákat kell vívnod, és melyeket nem érdemes megtenni, mert végül nem fog sikerülni megnyerni.


Ikrek


Ezen a héten nagy türelemet kell felmutatnod, különösképpen arra, hogy képes legyél kiszűrni az igazat a megtévesztőből. Ez azonban nem lesz könnyű számodra, mivel sokan téveszméknek lesznek kitéve – ezek kívülről egyaránt származhatnak, és önmagadat is megtévesztheted valamiben. Néhányan szakadtnak érezhetik magukat egyrészt a saját vágyaik, másrészt a valóság között.

Rák


Ezen a héten különféle élményekre számíthatsz – mind kellemes, mind őszinte, talán kicsit nehezebbre. Sokan közületek nagyobb intimitást élveznek a szeretteikkel fenntartott kapcsolatokban – kedvesünk figyelmesebb lesz velük, a rokonok és barátok pedig megadják a szükséges érzelmi támogatást.


Oroszlán


A héten könnyebb lesz számodra, ha elfogadod, hogy nem minden rajtad múlik, és akár tetszik, akár nem, más emberekkel is számolnod kell. Nincs semmi baj azzal, ha valami nagy dologra vágysz, és minden energiádat arra fordítod, hogy ezt elérd. A következő napok meglehetősen érzelmesek lesznek azok számára, akik reménykednek abban, hogy egy bizonyos emberrel lehetnek együtt, de egyik vagy másik okból a kívánságai nem teljesülnek.

Szűz


Ez a hét stresszesebb lehet számodra, mert el kell fogadnod két olyan dolgot, amelyet a csillagjegyed képviselői nem szeretnek különösképpen – a kétértelműségeket és konfliktusokat. Ne zavartasd magad feleslegesen – nagy a valószínűsége annak, hogy ez most felfed néhány igazságot, és végül pozitív következményekkel jár, de ehhez egy kicsit szenvedned kell és csak figyelned kell.


Ezt már olvastad?
Vasárnapi horoszkóp, Március 26., Minden szinten sikeresek leszünk!

Mérleg


Érdekes eseményekre és bontásokra kell számítanod ezen a héten. Híres vagy a diplomáciádról és arról, hogy képes vagy nyugodt maradni néhány feszültebb pillanatban, csak hogy békéd legyen. Az elkövetkező napokban azonban sokan felemelik a hangjukat, és elmondják, mi szerintük a helyes, különösen, ha a türelmünk elfogy.

Skorpió


Újabb izgalmakkal teli hét vár rád. Szerencsére az érzelmek inkább pozitívak lesznek. Izgulhatsz egy közelgő esemény miatt, ötletet kaphatsz, vagy inspirációt kaphatsz valami új és más elvégzésére. Ez az időszak kiválóan alkalmas új projekt elindításához a munkahelyeden és kreatív kivitelezésekhez.


Nyilas


Ezen a héten sokan kapnak olyan információkat, vagy olyan betekintést nyernek, amelyek az elkövetkező hónapokban, de még a következő évben is erősen visszhangzanak az életben. Hogy megtudd, milyen irányban és milyen területen lesznek a változások – család, karrier, pénzügyek vagy másutt, az elkövetkező napokban figyeld meg, mi történik és mi a tapasztalatod – így megkapod a szükséges jeleket.

Bak


Ezen a héten bölcs dolog lesz lelassítani egy kicsit a munkahelyeden és az otthonodban egyaránt. Így több szabadidőd lesz magadra – és képes leszel egy kicsit pihenni, és figyelni a fontos dolgokra. Ez a hét egyfajta felkészülés az előtted álló dinamikusabb időszakra, ezért jobb, ha csak megfigyeled, meghallgatod és megítéled, hogyan fogod felhasználni a kapott információkat a jövőben.


Vízöntő


Ezen a héten nagyon érzékeny leszel, amikor megpróbálsz válaszolni azokra a kérdésekre, hogy mások értékelnek-e téged eléggé, és megkapod-e, amit megérdemelsz. Ha többet adsz a partnerednek, és nem kapsz vissza eleget cserébe, vagy a munkádat, erőfeszítéseidet nem jutalmazzák elég jól, és úgy érzed, hogy kihasználnak, nem csoda, ha kicist kedvetlenebb leszel.

Halak


Ezen a héten csodálatos lesz a hangulatod, vidám leszel, néhány gond és szorongás mögötted marad. Minél nyugodtabb vagy, és elfogadod az életet, ahogy van, annál nagyobb az esély arra, hogy megküzdj az aggasztó problémákkal. Ez az időszak nagyon kedvező a szerelmi és a társasági életed számára – érezni fogod a vágyat, hogy az emberek között legyél, szórakozz és flörtölj.

X