A nőknél a belső energia sokkal fontosabb szerepet játszik, mint a férfiaknál. Ezért az asztrológusok ezen a héten fontos tanácsokat adnak minden nőnek.

Kos nő

A gyönyörű Kos nők ezen a héten elfelejthetik, mit jelent számukra a boldogság szó. Hogy emlékeztesd magad arra, hogy mire kell törekedned, és hogy a szabadság és a pozitivitás érzését vonzza, az asztrológusok azt tanácsolják a Kosoknak, hogy olvassák kedvenc könyveiket, nézzenek olyan filmeket, amelyek vonzzák a boldogságot. A legjobb barátaiddal, édesanyáddal való beszélgetés szintén hasznos. A férfiak nem lesznek képesek fontos tanácsokat adni, vagy egy szóval támogatni az ilyen jelű nőket. Jobb, ha nem számítunk rájuk.

Bika nő

A Bika az egyik legnárcisztikusabb jegy. Ezek a nők ezen a héten nagyon követelőzővé és önzővé válhatnak a környezetükkel szemben. Ez kétségtelenül nehézségekkel jár. Egy kicsit dolgoznod kell magadon, hogy megkerüld a zűrzavart. November 5-én, 6-án és 7-én a pozitív Vénusz a Bakban a Bika nőknek inspirációt és zseniális pillanatokat hoz. Kreatív lehetsz, vagy új ötleteket dolgozhatsz ki a munkáddal és az üzleti életeddel kapcsolatban.

Ezt már olvastad?
Vasárnapi horoszkóp, Március 26., Minden szinten sikeresek leszünk!

Ikrek nő

Az egyedülálló Ikrek nők útjuk során találkozhatnak álmaik férfijával, aki lenyűgözi őket intelligenciájával, szépségével és bájával, de ne siessenek. Bár a hét kedvezően alakul, senki sincs biztonságban egy rossz lépéstől. Ezért jobb, ha előbb megnézed a társkereső horoszkópodat, hogy megtudd, hogyan alakulhatnak az ebben az időszakban elkezdett kapcsolatok. Minden helyzetben lehetőség nyílik arra, hogy egy fényes jövő felé egyengetik az utat, ezért az asztrológusok azt tanácsolják az Ikrek nőknek, hogy vigyázzanak az idegeikre.

Rák nő

A bolygók és a csillagok segítenek a szépséges Rákoknak, hogy azonosítsák az élet fő céljait, hogy bevonják az intuíciót, hogy megtalálják a megfelelő megoldásokat. Az éjszakai csillagok nagy hasznukra lesznek ezeknek a nőknek, lehetőséget adva nekik, hogy rendezzék aktuális problémáikat. A horoszkóp szerint a Rák nők képesek lesznek a helyzet alakulásának irányítására, a melankólia és az önbizalomhiány leküzdésére. Az asztrológusok az empátia fokozott szintjét is megfigyelik november elején ezeknél a csillagjegyeknél.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X