Heti horoszkóp nőknek 2021. november 15–21

Ez a hét sok mindent tartogat a különböző csillagjegyek számára. A 2021-es év végéhez közeledve az átmenet időszaka következik, ezért itt az ideje, hogy elkezdjük a számvetést. Az asztrológusok megmondják, hogy a nőknek 15-től 21-ig mire kell számítaniuk.

Kos nő

A Kosok november 15. és 21. között sokat tesznek a személyes és az üzleti jólétükért. Az előrejelzések szerint ez egy nagyon jó időszak lesz számukra, amikor javulhat az egészségük, sok új és élénk érzelemhez juthatnak, és fontos ismeretségeket köthetnek. Képviselik ezt a jelet, és várhatják az ajándékokat a sorstól, mind az anyagi és szellemi területen. Vágyaik valóra válnak, de ehhez meg kell találniuk a belső erőt, hogy ne törjenek meg a megfelelő időben. A stressz és a szorongás elleni megerősítések segítenek nekik ebben.

Bika nő

Az ebbe a jegybe tartozó nők az elme és a tudatalatti erejével képesek lesznek irányítani a sorsukat. Eljön az idő, amikor a gyönyörű Bika nők képesek lesznek a megfelelő hullámra hangolni az életüket. A legfontosabb, hogy higgyenek benne, és ne kételkedjenek a képességeikben. A csillagok és a bolygók segítenek a Bika nőknek megragadni az érdekes lehetőségeket. Sokan képesek lesznek megváltoztatni az életüket. A megszokott élet a múlté lehet. Az asztrológusok azt tanácsolják, hogy a nyüzsgésben fordítson figyelmet a félretett ügyekre. Jobb, ha az ígéretek betartásával fejezed be, amit elkezdtél.

Ikrek nő

Az asztrológusok azt tanácsolják az Ikrek nőknek, hogy fordítsanak nagyobb figyelmet az önvizsgálatra. Itt az ideje, hogy megtudják, miért vonzzák a balszerencsét, és hogyan kerülhető el. Az asztrológusok úgy vélik, hogy a jegy szülötteit érdekes emberekkel várják, akik megváltoztatják a világról alkotott képüket. Ha a munka most nagyon fontos, senki sem tiltja meg, hogy erre helyezd a hangsúlyt. Emellett november második fele kedvező feltételeket teremt a különböző problémák megoldásához. A megnövekedett termelékenység ezen a héten sokat ad a nőknek ebben a jegyben a belátható jövőben.

Rák nő

Ezen a héten a csillagok és a bolygók segítenek a Rák nőknek abban, hogy vizualizálják a vágyaikat. A vizualizáció öt fő alapelve segít nekik abban, hogy legmerészebb álmaikat is nagyon gyorsan valóra váltsák. Ennek a csillagjegynek a képviselői lehetőséget kapnak egy jövedelmező projekt, egy sikeres munkahelyváltás elindítására. A rák nők motivációs lökést kapnak. Most az a legfontosabb, hogy ne mások véleménye alapján hozzunk döntéseket. November végén a Rákok kénytelenek lesznek számot vetni a körülöttük élőkkel. Az asztrológusok azt tanácsolják, hogy ne csüggedjünk a nehéz pillanatokban.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal

Random Posts