Ez a hét nem könnyű időszak, de néha minden nő életében vannak nehéz időszakok. Hogy az álmaid valóra váljanak, és a hangulatod ne menjen tönkre a semmi miatt, íme, mi vár a csillagjegyekre 8. és 14. között.

Kos nő

Az asztrológusok határozottan azt tanácsolják az e jegyhez tartozó nőknek, hogy vigyázzanak az egészségükre. Mindenben óvatosnak kell lenned, és néhány egyszerű gyakorlatot kell kihasználnod, hogy javítsd a közérzetedet. Jó hangulatban és jó egészségben könnyű lesz megoldani a legnehezebb feladatokat a munkahelyen és otthon. A jegy szorgalmas és lelkiismeretes képviselői bátorítást és a sors ajándékait kapják – szellemi és anyagiakban egyaránt.

Bika nő

Ahhoz, hogy a legtöbbet hozzák ki az életből, az asztrológusok azt tanácsolják a gyönyörű Bika nőknek, hogy használják a nem szokványos módszereket és a tehetségüket. A 8. és 14. nap között a Bika nők vonzódni fognak a környezetükhöz. Hűséges barátok, új férfi kérők jelenhetnek meg a környezetben. Sok új találkozásra kerül sor, romantikus ismeretségek igen valószínűek. Lesznek kellemetlen emberek, akik negativitást sugároznak. A speciális gyógynövényes infúziók segítenek eltávolítani a negatív energiát.

Ezt már olvastad?
Hétfői horoszkóp, Március 27., Indítsuk jólétben a hetet!

Ikrek nő

Az élet bármely problémájában az Ikrek nőknek segítenek a saját adottságaik: karizma, társaságiasság, könnyedség. Ezeknek a nőknek a legjobb tulajdonságait most már csak maximálisan ki kell használni. Óvakodjon a pletykáktól, még akkor is, ha ártalmatlannak tűnnek. Az asztrológusok szerint ez a hét ideális egy háziállat vásárlásához vagy ajándékozásához. A numerológusok tanácsai segítenek kiválasztani a megfelelőt. Ez egy remek alkalom arra is, hogy átalakítsa otthonát.

Rák nő

A rák nők sokszor emlékeznek a múltra, és hasznosítják a tapasztalatokat. A szeretetben és a munkában nem a lélek diktálta, hanem a logika alapján kell cselekedni. Itt az ideje, hogy rendet tegyen az életében, új prioritásokat állítson fel, és sajnálkozás nélkül dobjon ki mindent, ami felesleges. Az asztrológusok úgy vélik, hogy ezen a héten a gyönyörű Rák nők képesek lesznek megoldani a karmikus feladataikat, és sokkal jobbá tehetik az életüket. Ezeknek a nőknek a lelkiismeretük szerint kell cselekedniük.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X