Kos

Ezen a héten az asztrológusok azt javasolják, hogy jobban figyelj a lelkiállapotáodra, és ne engedj a provokációknak. A Merkúr retrográd energiája hatással lesz a hangulatodra, ezért fontos, hogy nyugodt maradj. Vigasztalást találsz a pihentető meditációkban és a szeretteid támogatásában.

Bika

Ezen a héten felfokozott intuíciót fogsz élvezni, amit nem szabad figyelmen kívül hagyni. A belső hangod segít elkerülni a konfliktusokat és az aggodalmakat. Ez a hét eléggé megterhelő lesz, de a részletekre való odafigyelés és a belső nyugalom segít megbirkózni a nehézségekkel.

Ikrek

Olyan időszakba lépsz, amikor könnyű lesz megszabadulni a káros szokásoktól, amelyek a boldog élet útjában állnak. Az asztrológusok azt javasolják, hogy értsd meg önmagad, hallgass a belső hangodra, és ne hallgass másokra. Csak így találhatod meg gyorsan a boldogsághoz vezető utat.

Ezt már olvastad?
Vasárnapi horoszkóp, Március 26., Minden szinten sikeresek leszünk!

Rák

Sikeres leszel a munkádban és a magánéletedben egyaránt. Ez a hét az új ismeretségek kötéséről, a szerelem megtalálásáról és a meglévő kapcsolatok megerősítéséről fog szólni. Az asztrológusok azt javasolják, hogy fordíts figyelmet az üzleti kapcsolatokra, mivel sok lehetőség nyílik majd a potenciális üzleti partnerekkel való találkozásra.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X