Nem ezek a napok lesznek életünk legjobbjai, de ha időben felkészülünk, akkor egyszerűbben átvészelhetjük a rázós időszakot!

Kos:

Minden idegszáladdal a pénzre kellene koncentrálnod, amelyből most talán nincs annyi, amennyi elég lenne. De az is lehet, hogy olyan terveket dédelgetsz, amelyeknek a létrehozására nincs meg a kellő mennyiségű pénz. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön most áldás van. Olyan ötlet pattanhat ki a fejecskédből, amelyet le kellene írnod, mert nincs még itt az ideje a megvalósításának. Találkozás felvillanyozhat.

Bika:

Összességében nagyon jó heted lesz, amikor a környezetedben vannak olyan személyek, akik igyekeznek a kedvedben járni. Ráadásul olyan helyzetbe is kerülhetsz, amelyről a közvetlen környezetedben többen úgy vélekedhetnek: megfogtad az Isten lábát. Ám pénzügyek dolgában nem állsz a helyzet magaslatán: még az is lehet, hogy a saját hibádból veszteséget könyvelhetsz el.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Június 8., Pozitív és eredményes napra számíthatsz

Ikrek:

Ha nem felejted el, hogy kutyából nem lesz szalonna, akkor elkerülheted, hogy ugyanabba a cipőbe lépj, és olyan helyzetbe kerülj, amelybe nagyon nem szeretnél. A házasságokban, régi párkapcsolatokban a pénzügyek alakulása miatt alakulhat ki feszült helyzet. Ha elégedetlen vagy a díjazásoddal, akkor ezen a héten kellene a tettek mezejére lépned, mert könnyebben elérheted a megélhetésben azt, amit szeretnél.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X