Kos

Az egészséges önbizalom és a magas fizikai állóképesség valószínűsíti, hogy nagyon produktív időszakot él át. Fontos, hogy tájékoztasson másokat a terveiről, és világossá tegye, hogy hajlandó felmutatni a szükséges mértékű kompromisszumot, amely biztosítja, hogy mindenki elégedett legyen. Azok az emberek, akiket ismer, és azok, akikhez sokkal közelebb áll, ösztönözhetik ötleteit és javaslatait, és számíthat arra, hogy hajlandóak lesznek osztozni az új lendületes életkedvében és a jövő optimizmusában.

Bika

Még a legnehezebb körülmények között is képes vagy érvényesíteni magad. Magas önbizalmad azonban bizonyos helyzetekben meglehetősen könyörtelenné tesz, és kevés figyelmet fordítassz azokra, akiket magad mögött hagysz – mindaddig, amíg megkapod, amit akarsz!  Jobb, ha leőbb gondolsz, és ne legyél annyira elhamarkodott, ne tegyél feleslegesen ellenséget a közeli emberekből, az ilyen érzéketlenség megbántja szeretteidet. Ha ezt mégis megengeded magadnak, valószínűleg nagy türelemre és tapintatra lesz szükséged a helyzet orvoslásához.

Ezt már olvastad?
Szombati horoszkóp, Június 10., Új ötleteid támadnak ma

Ikrek

Fittnek érzi magát a küzdelemben, csúcsformában, amikor élénk energiát tapasztal a testén! Ezért ez most nagyszerű alkalom a közelmúltban elhalasztott feladatok megoldására. Ha még nincsenek projektjei, akkor ez most jó alkalom valami új megkezdésére. Készüljön fel arra, hogy hamarosan valami jó történhet. Még az is lehetséges, hogy elárasztja magát az a sok lehetőség, amely ön előtt áll. Használja ki ezt a döntő fázist és hozza ki a legtöbbet belőle!! Miután elindította a projektet, mások jóváhagyását is megkapja majd.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X